کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 08:40  -   1395/03/06 ارسال به دوستان

به میزبانی واحد قزوین برگزار شد؛
ششمین جلسه شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان

ششمین جلسه شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان به میزبانی واحد قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که با حضور دکتر عطایی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان و رئیس شورای قرآن و عترت استان قزوین، حجت الاسلام صفی خانی مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مسئولان کانون های قرآن و عترت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر استان قزوین همراه بود، در خصوص مباحث مختلف، بحث، تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

جذب حداکثری استادان، کارکنان و دانشجویان، افزایش سطح کیفی برنامه های قرآنی، برگزاری کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان قرآن و عترت، دعوت از معاونین فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی جهت حضور در این شورا، برگزاری کلاس های پیشرفته در زمینه تلاوت قرآن کریم و... از جمله موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.

در این جلسه دکتر عطایی به ضرورت توجه هر چه بیشتر به فعالیت های قرآنی به ویژه از سوی مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اشاره و خاطرنشان کرد: در دانشگاه ها فعالیت های قرآنی خوب و با کیفیت باید جز برنامه های جدی و دارای اولویت باشد.

همچنین حجت الاسلام صفی خانی نیز ضمن تبریک ایام فرخنده شعبانیه و ولادت امام عصر (عج) و تقدیر از واحد بویین زهرا جهت برگزاری شایسته مسابقات شفاهی قرآن و عترت در مرحله استانی، برنامه های قرآنی دانشگاه را جزء برنامه های بسیار مهم و جدی خواند و از تمامی اعضای جلسه جدیت هر چه بیشتر در فعالیت های قرآن و عترت را خواستار شد.