کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:16  -   1395/03/06 ارسال به دوستان

مدیر کل امور فناوری وزارت نفت تاکید کرد؛
کاربرد علمی دستاوردهای دانشگاهی در حوزه صنعت نفت

مدیر کل امور فناوری وزارت نفت در بازدید از چهارمین نمایشگاه پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بخش نوآوری و دستاوردهای علمی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رهگذری است تا بتوانیم به این موفقیت دست یابیم که تمام فناوری ها را در داخل کشور تولید کنیم.

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه، دکتر محمدابراهیم شفیعی مدیرکل امور فناوری وزارت نفت با بیان این مطلب که ارتباط جدی و تنگاتنگی بین دانشگاه و صنعت وجود دارد، افزود: ارتباط میان دانشگاه با صنعت و تولید محصولات دانش بنیان همواره یکی از پربحث ترین مباحثی است که مقام معظم رهبری در خصوص همکاری و هماهنگی آن توصیه و تاکید داشته اند.

مدیر کل امور فناوری وزارت نفت با تاکید بر فرهنگ سازی در این زمینه ادامه داد: همکاری و هماهنگی بین دانشگاه و صنعت نیاز به یک فرهنگ سازی عمیق دارد و در این راستا نیاز است تا علاوه بر دانشجویان، استادان، اعضای هیات علمی و... بتوانند با فرهنگ و آموزه هایی در خصوص صنعت داخلی بیشتر آشنا شوند و آن را گسترش دهند.

دکتر شفیعی با اشاره به اینکه بحث فناورهای مدت ها است در صنعت نفت جای خود را پیدا کرده و در این زمینه اقدامات نوینی نیز صورت گرفته است، گفت: مقوله فناوری در صنعت نفت جایگاه ویژه ای دارد و با توجه به اینکه این صنعت یکی از بزرگترین و سودآورترین صنایع برای کشور است و در رتبه نخست قرار دارد، شاید بتوان گفت غیرقابل مقایسه با بقیه صنایع کشور است و از این رو باید پذیرفت که دانشگاه می تواند حلال بسیاری از مشکلات این حوزه باشد.

مدیر کل امور فناوری صنعت نفت تاکید کرد: با وجود اینکه دانشگاه می تواند بسیاری از مشکلات را در زمینه فناوری حل و ارتباط خوبی با صنعت برقرار کند، این مهم با دو مولفه اساسی عمل و تداوم و پیگیری به نتیجه خواهد رسید.

شفیعی در پایان خاطر نشان کرد: به نظر می رسد با این تصمیمات بتوانیم در مقامی قرار بگیریم که دانشگاه در خدمت صنعت باشد و صنعت نیز بتواند از توان بالقوه دانشگاه ها به خصوص برای دستیابی به فناوری های نوین، پیشرفته و ... بهره مند شود.