کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:28  -   1395/03/06 ارسال به دوستان

معاون پارک علم و فناوری روسیه تاکید کرد؛
به حرکت درآمدن چرخ تکنولوژی دانشگاهی با همکاری ایران و روسیه

معاون پارك علم و فناورى روسيه در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بسیار جالب بود که تیم های جوانی را دیدم که با هم و در کنار هم کار می کردند. این جوانان تکنولوژی پهناوری را گسترش می دهند؛ دیدن این همه تنوع و اختراعات متعدد برای من بسیار جالب بود.

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی، نيكولاى گراچو معاون پارک علم و فناوری روسیه با اشاره به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از مخترعان و محققان دانشگاهی گفت: برای من بسیار جالب است که یک دانشگاه به این میزان از جوانان حمایت می کند؛ در روسیه هم ما به همین ترتیب عمل می کنیم.

گراچو با اشاره به همکاری های علمی دانشگاه های ایران و روسیه بیان کرد: حرکت های هماهنگ و موازی بین این دو کشور شکل گرفته است و امیدوارم که تیم های ایرانی و روسی فعالیت های مشترکی را در کنار هم داشته باشند تا بتوانند در بحث توسعه تکنولوژی و تحقیقات عملی به یکدیگر کمک کنند و چرخ توسعه تکنولوژی را بیش از پیش به حرکت در آوریم.

معاون پارك علم و فناورى روسيه ادامه داد: مهم ترین اصل نتیجه نهایی این همکاری است تا بتوانیم از امکانات یکدیگر استفاده کنیم.

او با اشاره به اهمیت حمایت از دانشمندان و تولیدکنندگان جوان گفت: مهم ترین مشکل برای دانشمندان و تولیدکنندگان جوان چه در ایران و روسیه یافتن حمایت کننده است. به همین منظور همکاری دو کشور می تواند راهی برای حمایت از دانشمندان باشد. ایران و روسیه می توانند با استفاده از تجربیات یکدیگر و انتقال این تجربیات به حل این مشکل کمک کنند.

گراچو با بیان اینکه فضای پسا تحریم و همکاری های دو کشور روسیه و ایران می تواند به توسعه اقتصادی و فرهنگی هر دو کشور کمک کند، گفت: ایران یک بازار بسیار بزرگ با پتانسیل بالا در دنیا است و سرمایه گذاری در این کشور یکی از دلایل حضور ما در ایران است.

او ادامه داد: نگاه ما به ایران تنها نگاه تجاری و سرمایه گذاری نیست، ایران صاحب دانشمندان خِبره و علم قوی است و همکاری با این دانشمندان می تواند نتایج بسیار خوبی برای هر دو کشور به همراه داشته باشد.

در روسیه از سرمایه گذاری های دولتی و معافیت های مالیاتی برای حمایت از جوانان و دستاوردهای آنان استفاده می کنیم تا جوانان را به جلو حرکت دهیم. امیدواریم که ایران نیز بتواند از دانشمندان جوانان و نسل خلاق خود اینگونه حمایت کند. جذب سرمایه گذاران خصوصی در بخش اختراعات کار بسیار سختی است، چرا که سرمایه گذاران سرمایه های خود را به اختراعاتی که سرنوشت مشخصی ندارند اختصاص نمی دهند.