تاریخ و زمان انتشار : 12:30  -   1395/03/09 ارسال به دوستان

توسط مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
انتصاب مدیران و سردبیران نشریه های دانشجویی

طی مراسمی احکام جدید مدیران مسئول و سردبيران نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی مدیر کل فرهنگی دانشگاه و مهندس چگینی رئیس اداره مطالعات و پژوهش های فرهنگی همراه بود، احکام جدید مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی ابلاغ شد.

حجت الاسلام صفی خانی در این جلسه با اشاره به اهمیت نشریات دانشجو، گفت: این نشریات در دانشگاه مانند دیگر مباحث و برنامه های آموزشی، پژوهشی و اداری مرجعی به نام کمیته ناظر دارد که براساس دستورالعمل سازمان مرکزی مشخص گردیده و وظیفه این کمیته نظارت، پیگیری و رسیدگی بر امور جاری و مربوط به نشریات دانشجویی است.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: رسالت اصلی نشریات دانشجویی اخلاق مداری است. یک نشریه زمانی می تواند مخاطب خود را جذب کند و فضای رقابتی خوبی ایجاد نماید که اخلاق مداری را سرلوحه کار خود قرار دهد. هدف این نشریات تخریب دیگران نیست، بلکه توانمند سازی دانشجویان است و می تواند باعث ارتقای فکری و رشد علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شود و به مخاطب خود فکر و ایده ارائه نماید.

وی تصریح کرد: نشریات دانشجویی باید بتوانند زمینه های تحلیل فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و علمی را در بین دانشجویان تقویت نمایند و باعث جذب و گرایش دانشجویان در این زمینه شوند.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی در ادامه افزود: باید با همفکری هم بتوانیم نشریات را در بین دانشجویان و دانشگاه گسترش دهیم و خود دانشجویان به طور جدی در این زمینه مشارکت کنند. با برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه نشریات، باید دانشجویان را در این زمینه توانمند کنیم. همچنین همه باید تلاش کنند تا سطح کمی و کیفی نشریات دانشجویی ارتقاء یابد، هرچند برخی از نشریات موجود در دانشگاه در حد حرفه ای است.

مهندس چگینی رئیس اداره مطالعات و پژوهش های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نيز با اشاره به نزدیک بودن زمان برگزاري جشنواره سراسري نشریات دانشجویی به میزبانی تبريز، گفت: مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی باید تلاش کنند تا در این جشنواره با ارائه نشریه هاي خود حضور خوبی داشته باشند و تلاش شود ساختار نشریات دانشجویی از قبیل ارائه مطلب، طراحی، ویراستاری و سایر امور مربوط به نشریه توسط خود دانشجویان انجام شود تا در جشنواره بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

در این جلسه مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی نیز پیشنهادها و نظرهای خود در خصوص نشریات دانشجویی را ارائه دادند و در پایان احکام جدید توسط مدیرکل فرهنگی دانشگاه به آنان ابلاغ شد.