تاریخ و زمان انتشار : 10:14  -   1395/03/12 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
تقدیر از کانون ها و دبیران فعال فرهنگی

جلسه ی کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور دکتر حجت الاسلام والمسلمین حيدري مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد استان، حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مهندس چگيني رئيس اداره مطالعات و پژوهش هاي فرهنگي و دبيران كانون هاي فرهنگي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه مدیرکل فرهنگی دانشگاه مناسبت ها و ایام مذهبی را یک تلنگر و یادآوری عنوان و تصریح کرد: امیدواریم خداوند به ما توفیق بدهد تا با این مناسبت ها به خودمان بیاییم و خود را با آن معیار و میزان بسنجیم؛ میلاد امام حسین(ع)، میلاد امام سجاد (ع) و حضرت عباس (ع) همه یک شاخص و معیار مهم است.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی با اشاره به زندگی ائمه(ع) بیان داشت: به نظر می رسد ما در این زمینه معرفت لازم را ادا نکرده ایم، حقایقی در زندگی ائمه (ع) وجود دارد که می تواند ما را صدرنشین کند و در زندگی فردی، اجتماعی و تمام حوزه های سیاسی، فرهنگی و علمی باعث تعالی شود، زیرا زندگی ائمه (ع) الهام بخش یک زندگی علمی، عقلانی، معنوی و دینی است.

وی با اشاره به سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) افزود: امیدواریم بتوانیم با اندیشه ها، مبانی و اصول فکری حضرت امام (ره) و خلف صالحشان مقام معظم رهبری بیشتر آشنا شویم، چرا که نظام انقلاب اسلامی ایران ثمره ی اندیشه ی نورانی حضرت امام (ره) است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد استان نیز در این جلسه با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان گفت: در آستانه ماه خدا و ماه بندگی و رستگاری رمضان، باید خداوند را به دلیل این نعمت و توفیقی بزرگی که به ما داده است، شاکر باشیم. دست التماس به درگاه پروردگار بلند می کنیم و از خداوند می خواهیم توفیق خوب بندگی کردن را به ما عطا فرماید تا بهترین استفاده را از این ماه ببریم.

دکتر حجت الاسلام والمسلمین حیدری ادامه داد: در بین زمان ها، خداوند زمانی را خاص خودش قرار داد و آن ماه مبارک رمضان است؛ باید قدر این ماه را بدانیم و از لحظه لحظه ی آن بیشترین استفاده را ببریم و این امر میسر نمی شود مگر با تذکر و توجه و این که دریابیم چه نعمت بزرگی شامل حال ما شده است.

وی در ادامه با تشکر از فعالیت های کانون های فرهنگی، گفت: قطعا خداوند اجر و پاداش شایسته ای به شما عطا خواهد کرد که در این شرایط در دانشگاه رسالت انقلابی خود را دنبال می کنید.

شایان ذکر است؛ در پایان از کانون فرهنگی بقیه اله به دلیل مشارکت و برگزاری برنامه های مناسبتی از جمله برگزاری نمایشگاه نگار عصر، ایستگاه صلواتی نيمه شعبان، کنگره شعر و روز جوان و همچنين چند تن از دبيران فعال فرهنگي تقدیر شد.