تاریخ و زمان انتشار : 11:29  -   1395/03/12 ارسال به دوستان

انتشار چند نشریه ی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

نشریات دانشجویی "دریچه"، "بانوی طراز و "لحظات باراجین" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، نخستین شماره ی نشریه "بانوی طراز" به صاحب امتیازی کانون اندیشه های امام و رهبری و مدیر مسئولی پوریا فاضل و سردبیری حدیث دایی چینی در 16 صفحه منتشر شد.

همچنین دومین شماره نشریه دانشجویی "دریچه" در 20 صفحه به صاحب امتیازی انجمن اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مدیر مسئولی سید علی پروینچی ها و سردبیری میثاق اعتماد منتشر شد.

سومین شماره نشریه "لحظات باراجین" نیز به صاحب امتیازی تشکل جامعه اسلامی دانشجویان و مدیر مسئولی سهند مردی و سردبیری حمیده سادات صفایی در 8 صفحه منتشر شد.

شایان ذکر است، این نشریات دارای مجوز انتشار از کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه آزاد اسلامی هستند و در نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیز شرکت کرده اند.

دانشجویان علاقه مند می توانند این نشریات را از دفتر کانون های فرهنگی دریافت نمایند.