کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 20:00  -   1395/03/16 ارسال به دوستان

با استفاده از رهسپار؛
در زمان امتحانات ارزان تر و راحت رفت و آمد کنید

با تلاش اعضای تیم رهسپار مرکز نوآوری و فناوری سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، برنامه ای رایگان با نام رهسپار برای تلفن های همراه مبتنی بر سیستم عامل اندروید و iOS تولید شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، رهسپار راه کاری نوین برای به اشتراک گذاری سفرهای بین شهری است که از این پس دانشجویان این دانشگاه می توانند با استفاده از آن تا 50 درصد در هزینه های رفت و آمد خود صرفه جویی و سفری ایمن تر و راحت تر را تجربه کنند.

شایان ذکر است، تنها دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می توانند در این سیستم ثبت نام کنند، زیرا هویت کاربران توسط MIS این دانشگاه بررسی می شود.

هم اکنون می توانید با مراجعه به وب سایت www.rahsepar.net برنامه ی رهسپار را از "کافه بازار" و "اپ استور" به صورت رایگان دریافت کنید.