تاریخ و زمان انتشار : 13:07  -   1395/03/18 ارسال به دوستان

حجت الاسلام والمسلمین حیدری:
سیره و اندیشه های امام (ره) در مقام معظم رهبری متجلی است

نشست هم اندیشی استادان با موضوع "ضرورت انقلابی بودن و انقلابی ماندن از دیدگاه امام (ره) و مقام معظم رهبری" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست که با حضور دکتر عطایی قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، معاونان و اعضای هیات علمی برگزار شد؛ دکتر حجت الاسلام والمسلمین حسین حیدری رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین در سخنانی اظهار داشت: در شرایط امروز لزوم آشنایی با اندیشه های امام (ره) بیشتر احساس می شود.

وی تصریح کرد: مطرح کردن موضوعاتی از قبیل به تاریخ سپردن اندیشه های امام (ره)، جفا و ظلم به ایشان است.

حجت الاسلام حیدری یادآور شد: متاسفانه بعضی ها نظرات امام (ره) را توهم و تخیل می دانند که این امر با جوانمردی علمی سازگاری ندارد. چرا که تاریخ ثابت کرده امام (ره) انسانی متفکر بودند و علم، گفتار، سیاست و عمل ایشان حکیمانه بوده است.

وی در ادامه با اشاره به خصوصیات امام (ره) گفت: ایشان انسانی عالم، عارف، آگاه و دارای بیانی شفاف و صریح بودند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین، سپس به بیان اندیشه انقلاب اسلامی از دیدگاه امام (ره) پرداخت و یادآور شد: انقلاب اسلامی یعنی عدالت اجتماعی و با اشرافی گرایی نمی توان انقلاب اسلامی را دنبال کرد. اختلاف طبقاتی در سطح جامعه واقعا آزار دهنده است. این در حالی است که امام (ره) همیشه می فرمودند یک موی کوخ نشینان را به کاخ نشینان ترجیح می دهند.

حجت الاسلام حیدری در ادامه ترویج و اشاعه نگاه امیدوارانه به آینده را از دیگر اندیشه های امام (ره) دانست و یادآور شد: در حال حاضر اشاعه و ترویج نگاه امیدوارانه به انقلاب و آینده کشور در بین دانشجویان و استادان از مهم ترین اموری است که می توان انجام داد. خوشبختانه امروز به لطف خداوند دانشمندان بسیاری بعد از انقلاب اسلامی در کشور تربیت شده اند که بدون تردید با استفاده از این ظرفیت می توان در جهت توسعه ی کشور گام های بلندی برداشت.

وی در ادامه افزود: جانشینی مقام معظم رهبری بعد از ارتحال امام (ره) از نعمت های این انقلاب است و سیره و اندیشه های امام (ره) را می توان در چهره مقام معظم رهبری مشاهده کرد. به عنوان مثال بیان صفت شیطان بزرگ برای آمریکا از سوی امام (ره) را می توان با تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر استکبار ستیزی و دشمنی با آمریکا مشاهده کرد.

حجت الاسلام حیدری در پایان گفت: در شرایط امروز همه ما وظیفه داریم تا با تبعیت از اندیشه های امام (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت حفظ و تداوم انقلاب اسلامی حرکت کنیم و این زمینه می بایست در دانشگاه ها، قشر جوان و دانشجو صورت گیرد.

در ادامه دکتر الهه ابوالحسنی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و استاد علوم سیاسی به نقش امام (ره) در تحول هویت زنان پس از انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: در دوران انقلاب اسلامی امام (ره) قرائت تازه ای از هویت زن داشتند که نقش هایی چون دارای کرامت بودن، آدم ساز و مربی بودن از این نقش ها به شمار می رود.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این در حالی است که در زمان رژیم طاغوت نگاه جنسیتی به زن می شد و زن در مقام یک موجود ضعیف و حقیر به شمار می رفت و در اجتماع، بسیاری از کارها را مناسب زنان نمی دانستند.

وی سپس با اشاره به گفتمان سنتی و مدرن در خصوص زن در رژیم طاغوت، خاطرنشان کرد: در دوران پهلوی تناقض بین هویت زن سنتی و مدرن وجود داشت و معیار ارزشیابی در آن دوران متفاوت و متناقض بوده و متاسفانه به زن از نظر فیزیولوژی نگاه می شد.

دکتر ابوالحسنی افزود: اهمیت حقوق زنان در اروپا از 70 سال پیش مطرح شده این در حالی است که در اسلام از 14 قرن پیش بحث آزادی و حقوق زن مطرح بوده که نمود اصلی آن پس از انقلاب اسلامی و با حمایت های امام (ره) در جامعه گسترش و با تاکید مقام معظم رهبری اشاعه پیدا کرد.

وی در پایان گفت: امام (ره) با فتواهای خود تعارض میان هویت دینی و انسانی نسبت به زنان را حل کردند.

در ادامه این مراسم، استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص انقلابی شدن و انقلابی ماندن پرداختند.

شایان ذکر است؛ این مراسم با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دفتر شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین برگزار شد.