کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:19  -   1395/03/19 ارسال به دوستان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛
غبار روبی مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت دهه تکریم مساجد و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، مراسم غبار روبی مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با فرارسیدن ماه میهمانی خدا و دهه ی تکریم مساجد، مراسم غبار روبی و عطر افشانی مسجد امام رضا (ع) دانشگاه با حضور استادان، کارکنان، دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم معنوی نمازگراران پس از اقامه ی نماز ظهر و عصر، با غبار روبی فضای مسجد به استقبال ماه ضیافت الهی رفتند.

شایان ذکر است، بیستم تا بیست و نهم شعبان به نام دهه ی تکریم و غبار روبی مساجد نام گذاری شده که عاشقان مکتب ناب محمدی (ص) با انجام این مراسم معنوی علاوه بر آماده سازی مساجد، خود را نیز برای ماه میهمانی خدا و ضيافت الهي مهیا می کنند.