تاریخ و زمان انتشار : 12:39  -   1395/03/25 ارسال به دوستان

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هشدار داد؛
وجود شبکه‎های مجازی سودجو و منتسب به این دانشگاه

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، نسبت به کلاهبرداری برخی افراد سودجو در فضای مجازی با نام و نشان این دانشگاه هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حمیدرضا سرمدسعیدی با اشاره به فعالیت برخی صفحات مجازی منتسب به این دانشگاه در شبکه های اجتماعی مختلف، هرگونه ارتباط این صفحات با دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را به شدت تکذیب کرد.

وی با بیان این که دیده شده در برخی موارد افرادی با استفاده از اعتبار نام و نشان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قصد سوءاستفاده و بهره برداری های اقتصادی را دارند، گفت: تحت هیچ شرایطی به این صفحات اعتماد نکنید و فریب این افراد را نخورید.

سرمد سعیدی با بیان این که صفحات رسمی مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تنها با هدف اطلاع رسانی و تبلیغ امور علمی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت می کنند، افزود: هرگونه اخذ هزینه و نفع مالی در صفحاتی با نام و نشان این دانشگاه مورد تایید نیست و از طریق مراجع قانونی پیگیر افراد سودجو خواهیم بود.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پایان تنها صفحات رسمی مربوط به این دانشگاه در صفحات مجازی را به شرح زیر اعلام کرد:

telegram.me/qazviniau

telegram.me/qiaumedia