تاریخ و زمان انتشار : 15:45  -   1395/04/02 ارسال به دوستان

بازدید مدیرعامل بانک شهر از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دکتر حسین محمدپورزرندی، مدیرعامل بانک شهر همراه با دکتر مسعود نصرتی شهردار قزوین از مراکز تحقیقاتی و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید که با حضور دکتر موسی خانی رییس واحد قزوین همراه بود، مدیرعامل بانک شهر ضمن دیدار با مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از دستاوردها و بخش های مختلف این دانشگاه بازدید کرد.

دکتر پورزندی به همراه دکتر نصرتی از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از جمله مرکز فناوری و نوآوری سینتک، مرکز شتاب دهنده، مراکز تحقیقات خودرو و مرکز MRL بازدید کردند.

همچنین در این بازدید مدیرعامل بانک شهر و شهردار قزوین با حضور در کارگاه تولید خودروی برقی کوآدرو، از نزدیک با مراحل ساخت و تولید این خودروی برقی 2 نفره که حاصل کار و تلاش شبانه روزی محققان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است، آشنا شدند.

شایان ذکر است، بحث و تبادل نظر در خصوص همکاری های دوجانبه و رایزنی به منظور عقد تفاهم نامه همکاری از دیگر محورهای گفت و گوی مدیرعامل بانک شهر با مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این دیدار بود.