تاریخ و زمان انتشار : 11:49  -   1395/04/05 ارسال به دوستان

اطلاعیه دفاع از پروژه - دانشجويان کارشناسي معماري وشهرسازي

به اطلاع دانشجويان  کارشناسي معماري وشهرسازي که قصد  دارند در نوبت اول  95- 94  از پايان نامه خود دفاع نمايند:

به اطلاع می رساند که تاريخ دفاع از پروژه برای دانشجویان معماری از روز شنبه 2/5/95  الی پنج شنبه مورخ  7/5/95  و تاریخ دفاع از پروژه برای دانشجویان شهرسازی  روز 16/5/95 مي باشد زمان تحويل فرم اعلام آمادگي(پیوست شماره 3)  به دانشکده از روز چهارشنبه 9/04/95 تا روز سه شنبه مورخ 15/04/95  فقط  در بعد از ظهر ها از ساعت 13 الی 18 می باشد. دانشجوياني که به هردليل تاپايان مهلت مقرر فرم اعلام آمادگي تحويل ندهند ، نمي توانند در مرداد ماه( نوبت اول)  از پايان نامه خود دفاع نمايند ( به علت لزوم برنامه ريزي و ثبت آن).

پیوست ها :

1) دانشجويان مي بايست فرم اعلام آمادگي (پيوست شماره 3)را قبل از تحويل امضاء نموده سپس به امضا استاد راهنما برسانند.

2) همچنين دانشجويان بايد به پيوست آن کل کارنامه تحصيلي(آخرين ريزنمرات درج شده در سايت) خود را ضميمه نمايند. (دانشجو ملزم به تهیه کارنامه از طریق سامانه اینترنتی خود می باشد.)

پيوست ها را مي توانند به آدرس اينترنتي واقع در سايت دانشگاه ، سربرگ دانشجويان ، فرم هاي تحصيلات تکميلي و در پايين صفحه ، فرم هاي مربوط به درس پروژه پايان تحصيلات را پرينت نموده و ضميمه ريز نمرات نمايند.

توضیحات :

- زمان دفاع در دو دوره جداگانه ( مردادماه و اوایل شهریورماه ) برگزار می گردد  که انتخاب هر دوره  اختیاری بوده و  نیاز به تمدید پروژه ندارد. ساعت و تاریخ دقیق دفاع از پروژه هر دانشجو در هر دوره طبق بند 10  فرم پیوست شماره 1 تا دو روز قبل از شروع دفاعیه ها اعلام خواهد گردید.

- تحویل و ارائه فرم پیوست شماره 3 در هر دوره می تواند به منظره آمادگی کامل  دانشجو جهت دفاع  در آن دوره باشد.

- برنامه دفاعیه نوبت دوم (شهریورماه )مجددا از همین رسانه اعلام خواهد گردید.

- خواهشمند است فرم ها را فقط به کارشناس مربوطه تحویل نمایید.