تاریخ و زمان انتشار : 23:21  -   1395/04/06 ارسال به دوستان

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و رایتل در مسیر توسعه ی همکاری ها

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دیدار با مدیرعامل شرکت رایتل، راه های گسترش همکاری ها را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار که در شرکت رایتل برگزار شد، دو طرف ظرفیت ها و پتانسیل همکاری های مشترک را بررسی کردند.

دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن قدردانی از حمایت های شرکت رایتل از فعالیت های این دانشگاه در گذشته، با اشاره به ظرفیت های بالای محققان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی، بر گسترش همکاری با رایتل تاکید کرد.

دکتر صدری مدیرعامل شرکت رایتل نیز در این دیدار ضمن اعلام نیاز به نیروهای جوان، محقق و خوش فکر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از توسعه ی همکاری ها با این دانشگاه استقبال کرد.

در این جلسه مقرر شد مدیران شرکت رایتل، اواخر تیر ماه سال جاری ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و آشنایی نزدیک با ظرفیت های این دانشگاه، راه های توسعه ی همکاری ها را بررسی کنند.

شایان ذکر است؛ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و شرکت رایتل پیش از این نیز سابقه ی همکاری های مشترک را داشته اند و این جلسه در جهت توسعه ی این ارتباط برگزار شد.