تاریخ و زمان انتشار : 17:20  -   1395/04/07 ارسال به دوستان

رییس کمیته ملی ربوکاپ خبر داد؛
اعزام پرافتخارترین تیم رباتیک ایران به مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان

تیم رباتیک MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان پرافتخارترین تیم ایرانی جهان در عرصه ی رباتیک، به منظور شرکت در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان، راهی شهر لایبزیک شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران در خصوص برگزاری مسابقات جهانی ربوکاپ، گفت: این رقابت‌های علمی-تحقیقاتی هر سال با حضور بهترین تیم‌های رباتیک جهان، زیر نظر فدراسیون جهانی ربوکاپ و در یکی از کشورهای فعال در این زمینه، در لیگ‌های مختلف برگزار می‌شود.

دکتر موسی‌خانی افزود: امسال نیز این مسابقات از 8 تا 16 تیرماه 95 به میزبانی شهر لایبزیک آلمان با حضور کشورهای ایران، آلمان، آمریکا، پرتغال، اتریش، چین، برزیل، هلند، ترکیه، مکزیک، ژاپن، کانادا، سنگاپور و ... برگزار می‌شود و تیم‌های مطرحی از ایران همچون دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، شهید بهشتی، امیرکبیر، دانشگاه صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، دانشگاه‌های آزاد اسلامی پرند و یزد و تیم‌های دانش‌آموزی از دبیرستان‌های علامه حلی، فرزانگان، شاهد و ... در آن حضور خواهند داشت.

شایان ذکر است؛ بانک ملی ایران، بانک ملت، شرکت رایتل، شرکت سندن ایرانیان، مجموعه ی تالار شهر، شرکت آپادانا سرام، بانک شهر و شرکت سایپا پرس حامیان مالی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات خواهند بود.