تاریخ و زمان انتشار : 16:14  -   1395/04/10 ارسال به دوستان

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در خصوص روز قدس

در روز قدس مسلمانان جهان درسایه اعتقاد و ایمان به اسلام، وحدت وجودی را تجربه می‌کنند و در ماه مبارک رمضان با روزه داری اتحاد دینی و تمرین تقوای خود را محک می‌زنند.

اکنون ملت های مسلمان، با تمام قوا در برابر استکبار و زیاده خواهی های آنان ایستاده اند. از یک سو نقاب نفاق از چهره کشورهای مدعی رهبری جهان اسلام مانند عربستان سعودی و هم پیمانان آنان افتاده و از سوی دیگر طشت رسوایی کشورهایی مانند ترکیه که با دورویی و نفاق قصد داشتند خود را الگوی ملت های مسلمان قلمداد کنند از بام افتاده و حنای گروه های تروریستی که به ظاهر شعار حکومت شام و عراق می‌دهند و در باطن به عنوان دست پروردگان کشورهای استکباری و صهیونیزم ایفای نقش می‌کنند با رشادت‌های مدافعین حرمین مطهر رنگ باخته است.

امروز همه مستکبرین و در رأس آن ها شیطان بزرگ و صهیونیزم تمام امکانات خود را بکار گرفته اند تا نور فزاینده اسلام را خاموش کنند. اما ابتکار حکیمانه امام راحل در نامگذاری این روز تمام تلاش های رژیم‌ اشغالگر و جبهه استکبار را ناکام گذاشت و موجب تقویت آرمان‌های فلسطین به عنوان قطعه‌ای جداناشدنی از جهان اسلام شد.

شیخ عیسی قاسم روحانی برجسته بحرینی معتقد است که امام خمینی (ره) سربلندترینِ بزرگان اسلام بعد از معصومین علیهم السلام است و تاکید می‌کند که عرب‌ها به خاطر فشارهای خارجی قدس را به بهای اندکی فروخته‌اند.

حضور مردم روزه دار کشور اسلامی مان که پیشگام مبارزه با ظلم و الگوی فریاد‌های حق طلبانه کشورهای منطقه  بوده اند در راه پیمایی روز قدس، نشان از وحدت دنیای اسلام در ظلم ستیزی و خروش صدای حق طلبانه ملت مظلوم فلسطین در گوش جهانیان است

خانواده‌ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با گرامی داشت و شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس از عموم ملت شهیدپرور و همیشه در صحنه ایران اسلامی دعوت می‌کند با تاسی به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، با حضور یکپارچه خود با آرمان‌های قدس شریف تجدید میثاق نموده و حمایت همه جانبه خود را از ملت مظلوم و ستم دیده فلسطین به جهانیان اعلام کنند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین