کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 17:40  -   1395/04/11 ارسال به دوستان

پیروزی قاطعانه تیم ایران مقابل آمریکا در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان

تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد در دور اول مسابقات لیگ فوتبالیست سایز کوچک بر تیم دانشگاه فلوریدا آمریکا غلبه کند.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی مسابقات بین المللی ربوکاپ، در این بازی که در سالن محل برگزاری مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 واقع در شهر لایپزیک آلمان برگزار شد، در نیمه نخست تیم MRL در یک بازی کاملا هجومی توانست 9 به صفر بر حریف آمریکایی خود غلبه کند.

در استراحت بین دو نیمه دانشگاه آمریکا سعی در رفع نقص های خود داشت تا بتواند کمی از سنگینی این شکست را جبران کند، اما پروهشگران ایرانی دانش خود را فراتر از این تدابیر می‌دانستند و نیمه دوم را همانند نیمه اول طوفانی آغاز کردند و در ثانیه های اول به گل دهم خود رسیدند.

با تدبیر سرپرست تیم MRL استراتژی بازی برای مرحله بعد تغییر پیدا کرد تا بتوانند با این تغییر خود را برای بازی های بعد آماده تر کنند.

در نهایت تیم MRL با  نتیجه 10 به صفر توانست بر تیم دانشگاه فلوریدا آمریکا یکی از تیم های مدعی این دوره از مسابقات است، غلبه کند و صعود شایسته ای به مرحله بعد داشته باشد.