کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 18:08  -   1395/04/11 ارسال به دوستان

رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران خبر داد:
درخشش تیم‌های ایرانی در مرحله نخست مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان

تیم‌های دانشگاه آزاد قزوین، دانشگاه امیرکبیر، باسط پژوه و دبیرستان فرززانگان تهران باکسب امتیازات لازم به مرحله بعدی مسابقات جهانی ربوکاپ آلمان 2016صعود کردند.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی مسابقات بین المللی ربوکاپ 2016 آلمان، رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران گفت: در رقابت‌های جهانی لیگ امدادگر واقعی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب بیشترین امتیاز به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کرد.

دکتر موسی خانی ادامه داد: در این مرحله تیم لیگ امدادگر واقعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می‌بایست با تیم‌هایی از کشورهای تایلند، هلند، آمریکا و اتریش به رقابت بپردازد.

وی با اشاره به حضور دانشگاه امیرکبیر در لیگ انسان نما (سایز نوجوان) گفت: این دانشگاه با کسب امتیازات لازم در دور اول مسابقات، می‌بایست با تیم‌هایی از کشورهای آلمان، تایوان و برزیل به رقابت بپردازد.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران در ادامه به تیم‌های ایرانی صعود کننده به دور بعد اشاره کرد و گفت: در لیگ امدادگر مجازی، تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه امیرکبیر و دبیرستان رسالت با کسب امتیازات لازم به دور بعد صعود کردند و می‌بایست در این دور با تیم‌هایی از ترکیه، ژاپن و هلند به رقابت بپردازند.

دکتر موسی خانی افزود: در لیگ انسان نما (سایز کوچک) تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با غلبه بر تیم‌هایی از فرانسه و ژاپن به مرحله بعد صعود کرد. این تیم در ادامه رقابت‌ها باید با تیم‌هایی از کشورهای فرانسه، اتریش، آلمان و انگلیس روبرو شود.

وی با اشاره به حضور تیم‌های باسط پژوه و ایلچی تبریز در لیگ ربات انسان نما (سایز بزرگسال) افزود: در این لیگ شاهد حضور 2 تیم ایرانی هستیم که تیم باسط پژوه با غلبه بر تیم تایوانی به دیدار تیمی از آلمان خواهد رفت و تیم دانشگاه آزاد ایلچی با کسب تساوی مقابل تیمی از کره‌جنوبی به دیدار چین می‌رود.

رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران گفت: در لیگ شبیه ساز عامل تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در روز نخست با کسب بیشترین امتیاز به عنوان تیم نخست به مرحله بعد صعود کرد و تیم‌هایی از دبیرستان فرزانگان و چین نیز، این تیم را تعقیب می‌کنند.