تاریخ و زمان انتشار : 09:42  -   1395/04/13 ارسال به دوستان

آغاز قهرمانی های کاروان علمی جمهوری اسلامی ایران در آلمان؛
کسب دو مقام قهرمانی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ های امدادگر واقعی و شبیه ساز امداد

تیم  MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 2مقام قهرمانی در مسابقات جهانی ربوکاپ آلمان 2016، آغازگر قهرمانی دیگر تیم های ایرانی در این مسابقات شد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان، رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران با اعلام این خبر، گفت: در لیگ ربات امدادگر واقعی تیم MRL  موفق شد پس از شکست دادن رقبای قدرتمند خود، در بخش Exploration به عنوان اول دست یابد.

دکتر موسی خانی تصریح کرد: در رقابت بخش اصلی نیز تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همراه نمایندگان کشورهای اتریش، آلمان و تایلند به جمع 4 تیم پایانی راه یافت تا برای قهرمانی در بخش اصلی لیگ امدادگر واقعی با این تیم ها رقابت کند.

وی ادامه داد: همچنین در لیگ شبیه ساز امداد/رقابت گسترش زیرساخت تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، نخستین قهرمانی کاروان علمی جمهوری اسلامی ایران را به ارمغان آورد.

یادآور می شود؛ این مسابقات همچنان در شهر لایپزیک آلمان ادامه دارد.