کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:37  -   1395/04/13 ارسال به دوستان

در لیگ ربات فوتبالیست سایز کوچک مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان صورت گرفت؛
صعود تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مرحله نیمه نهایی

تیم ربات های فوتبالیست سایز کوچکMRL  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان با غلبه بر تیم IMMORTSLS دانشگاه تهران به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان، در این رقابت ها در لیگ ربات های فوتبالیست سایز کوچک تیم MRL  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در یک بازی حساس و دیدنی موفق شد بر تیم  IMMORTSLSدانشگاه تهران غلبه و به جمع 4 تیم پایانی این لیگ صعود کند.

تیم MRL  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مرحله برای رسیدن به فینال باید با تیم چین که یکی از تیم های قدرتمند و صاحب نام جهان در این لیگ است، مبارزه کند.

تیم پارسیان دانشگاه امیرکبیر نیز به عنوان دیگر تیم ایرانی این لیگ، با شکست 1 بر صفر مقابل تیم آمریکا از این مسابقات حذف شد.

شایان ذکر است؛ مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان به میزبانی شهر لایپزیک در حال برگزاری است.