کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:38  -   1395/04/21 ارسال به دوستان

دکتر جعفر چگینی، عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ:
عملکرد فوق العاده تیم MRL در مسابقات جهانی، حاصل سال ها تجربه و تلاش این تیم است

عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ، افزایش چشمگیر تعداد تیم های شرکت کننده در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان را برجسته ترین اتفاق این دوره از مسابقات دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر جعفر چگینی در خصوص برگزاری مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان گفت: به دلیل برگزاری این مسابقات در اروپا، تعداد تیم های شرکت کننده نسبت به سال های گذشته افزایش داشت، فاصله ی اندک جغرافیایی و وجود دانشگاه های زیاد در اروپا دلیل اصلی این روند صعودی است. به عنوان مثال در لیگ ربات امدادگر واقعی امسال 19 تیم شرکت کرده بودند که این تعداد شرکت کننده در پنج سال اخیر یک رکورد به حساب می آید.

وی به تغییرات صورت گرفته در لیگ های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: همه ی لیگ های مسابقات ربوکاپ موظف هستند در جهت بهبود ربات ها و حرکت رو به جلو تغییر کنند، از این رو مسوولان هر لیگ هر سال گزارشی در این خصوص به فدراسیون جهانی ارائه می کنند.

دکتر چگینی که فعالیت زیادی در لیگ امدادگر واقعی دارد، افزود: در این لیگ امسال تغییرات زیادی در نحوه ی برگزاری، نحوه ی امتیازدهی و قوانین داشتیم که هدف از این تغییرات تبدیل هرچه سریعتر ربات ها به ربات هایی است که امدادگران نیاز دارند. هدف دیگر، عملکرد پایدار ربات است تا بتواند بدون مشکل در محیط های واقعی به صورت پیوسته و پایدار فعالیت داشته باشد. به همین دلیل در مسابقات امسال از موانع طبیعی در زمین استفاده شد که تیم ها باید برای حل مشکلات، اقداماتی را انجام می دادند.

عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ با ستایش تیم MRL در لیگ ربات امدادگر واقعی، گفت: این تیم ربات جدیدی ساخته بود که توانمندی های زیادی در راستای پایداری داشت و یکی از بهترین ربات های حاضر در مسابقات بود؛ رباتی با پایداری بالا که داوران نیز بر آن اذعان داشتند.

این استاد رباتیک ادامه داد: طراحی زیبا و عملکرد فوق العاده ربات تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حاصل سال ها تجربه و تلاش مستمر زیاد این تیم در این عرصه است.

چگینی همچنین به تمجید عملکرد فردی اعضای تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ امدادگر واقعی پرداخت و افزود: اعضای این تیم در قالب یک تیم پرانرژی و یکدست بسیار به هم کمک کردند، به قوانین مسابقات مسلط بودند و نظم آن ها مثال زدنی بود، آرامش خوب و تعامل با داوران و اعضای سایر تیم ها، نکات مثبت دیگری بود که باید به آن اشاره کرد.

وی ادامه داد: من معتقدم در واقع تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین علاوه بر این که از نظر علمی نمایش خوبی داشت، از نظر فرهنگی نیز بسیار خوب و پخته عمل کرد.

عضو کمیته اجرایی فدراسیون جهانی ربوکاپ گفت: تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بخش Exploration یا بهترین ربات جستجوگر به مقام اول رسید و در بخش اصلی مسابقات نیز با اختلاف بسیار ناچیز (کمتر از 5 درصد اختلاف امتیاز) نسبت به تیم اول، نایب قهرمان مسابقات شد.

دکتر چگینی با قدردانی از زحمات دکتر نجفی به عنوان سرپرست تیم ربات امدادگر واقعی MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: جا دارد از تلاش ها و زحمات مهدی دادور به عنوان سرگروه و نفر اول تیم تشکر کنم که برای کسب این موفقیت ها، زحمات فراوانی کشیدند.

وی همچنین به عدم حضور برخی تیم های ایرانی در این مسابقات به دلیل عدم صدور روادید اشاره و تصریح کرد:  همه ی این موفقیت ها مرهون حمایت های دکتر موسی خانی و البته تلاش های دکتر یزدانی، دکتر ادهمی و مهندس ذاکری است، زیرا دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تلاش این عزیزان در این زمینه بسیار خوب عمل کرد و اگر تلاش ها و سازماندهی آن ها نبود، قطعا شاهد حضور تیم در آلمان و کسب این توفیقات نبودیم.