کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:00  -   1395/04/24 ارسال به دوستان

معرفی مدیرکل پژوهشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با حکم رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، مدیرکل پژوهشی جدید واحد قزوین منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در جلسه ای با حضور دکتر موسی خانی و هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر مهدی یزدانی به عنوان مدیرکل پژوهشی جدید این دانشگاه معرفی شد.

در این جلسه دکتر موسی خانی ضمن قدردانی از زحمات و خدمات شایسته و ماندگار دکتر اسماعیل مهدی زاده، اظهار امیدواری کرد با توجه به سخت کوشی و پشتکار دکتر یزدانی، شاهد شکوفایی بیش از پیش و حرکت رو به جلوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در عرصه های علمی و پژوهشی باشیم.

دکتر مهدی زاده نیز در این جلسه با تشکر از حمایت های دکتر موسی خانی و آرزوی موفقیت برای دکتر یزدانی، گفت: خود بنده یکی از نخستین دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هستم و طی سال های حضور در این دانشگاه تمام سعی و توان خود را برای خدمت به کار بسته ام و امیدوارم به عنوان عضو کوچکی از این مجموعه ی بزرگ، نقشی در توفیقات پرشمار این دانشگاه ایفا کرده باشم. امروز نیز در عرصه ی دیگری از تحقیق و پژوهش فعال خواهم بود و هر زمان که دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به من نیاز داشته باشد، آماده ی خدمت گزاری هستم.

شایان ذکر است؛ در پایان با اهدای لوحی توسط دکتر موسی خانی از سال ها خدمات ارزنده و تلاش دکتر مهدی زاده قدردانی و حکم دکتر یزدانی نیز به عنوان مدیرکل پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به وی اهدا شد.