کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:05  -   1395/04/29 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
آزمون کتبی تفسیر سوره مبارکه حجرات ویژه استادان و کارکنان

آزمون کتبی پنجمین دوره طرح رمضان، بهار قرآن با محوریت تفسیر سوره مبارکه حجرات و با حضور استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این آزمون که در مسجد امام رضا (ع) برگزار شد، بیش از 240 نفر از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور داشتند.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن خیر مقدم به کلیه شرکت کنندگان در این آزمون، گفت: حضور استادان و کارکنان در این طرح بسیار پرشور و اثرگذار بوده و بیش از 180 نفر از کارکنان و 60 نفر از استادان در این دوره از مسابقات شرکت کردند. این طرح تاثیرگذاری بالایی در جهت رشد، ارتقای فرهنگی و معنوی در دانشگاه داشته و امیدواریم در سال های آینده نیز شاهد تاثیر گذاری بیشتر آن باشیم.

حجت الاسلام صفی خانی با اشاره به تاثیر گذاری و نقش قرآن و عترت در رشد و تعالی انسانها، افزود: اصولاً انس با قرآن و عترت که سلطان همه کتب آسمانی است و در ماه زیبای خداوند و در شب قدر نازل شده است، می تواند در رشد و تعالی انسان و هدایت بشر بسیار تاثیرگذار باشد.

در این طرح که همزمان با شروع ماه مبارک رمضان برگزار شد، مدرسین کارگاه از جمله حجج الاسلام حیدری، صفی خانی و پاکزاد ضمن ارائه مطالب در خصوص تفسیر سوره مبارکه حجرات، به بیان احادیث و روایات مرتبط با آیات این سوره مبارکه پرداختند.

شایان ذکر است؛ این طرح همه ساله در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگان همراه بوده است و در پایان نیز به آن دسته از شرکت کنندگانی که امتیاز بالای 60 از 100 امتیاز را دریافت نمایند، گواهی پایان دوره اهدا می شود.