تاریخ و زمان انتشار : 11:35  -   1395/04/31 ارسال به دوستان

برگزاری اردوی قم و جمکران به مناسبت هفته عفاف و حجاب

به مناسبت هفته عفاف و حجاب و در جهت گسترش این فرهنگ، جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین راهی قم و جمکران شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در راستای تشویق و ترغیب جوانان و حمایت از ارزش های اسلامی و تاکید برامر به معروف ونهی از منکر، حوزه فرهنگی دانشگاه اردوی زیارتی و یک روزه ی قم و جمکران را برگزار کرد.

در این اردوی یک روزه که با همکاری کانون عفاف و حجاب خواهران برگزار شد، دانشجویان با حضور و زیارت اماکن مذهبی و متبرکه ائمه ی معصومین (ع)، فرهنگ حجاب و عفاف را گرامی داشتند.

توزیع نشریه «بانوی طراز » که توسط اعضای کانون دانشجویی اندیشه های امام (ره) و رهبری تهیه و چاپ شده، از دیگر برنامه های این اردوی فرهنگی بود.