تاریخ و زمان انتشار : 14:27  -   1395/05/03 ارسال به دوستان

دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با آیت اله جوادی آملی

جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در شهر دماوند با آیت اله العظمی جوادی آملی مفسر برجسته قرآن و از مراجع تقلید شیعه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار دانشجویان با شرکت در نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت اله جوادی آملی و حضور در کلاس درس اخلاق از رهنمودها و سخنان این عالم فرزانه بهره مند شدند.

آیت اله جوادی آملی نیز در این دیدار ضمن تسلیت ایام شهادت عموی بزرگوار پیامبر و همچنین ارتحال حضرت عبدالعظیم حسنی رضوان اله تعالی علیه به حدیثی از امام هادی(ع) در مورد شناخت امام زمان در هر عصری که به نقل از حضرت عبدالعظیم حسنی بیان شده، اشاره و خاطرنشان کرد: این حدیث که هرکس امام زمان خود را نشناسد و بمیرد به مرگ جاهلیت مرده است، یعنی انسان نه تنها باید امام زمان خود را در هر عصری بشناسد، بلکه باید ائمه های پیش از آن را نیز بشناسد.

وی ادامه داد: این حدیث نورانی نشان می دهد که جاهلیت مرگ به جاهلیت حیات بستگی دارد، یعنی اگر حیات و زندگی انسان یک زندگی عقلانی باشد، مرگ او هم عقلانی است و اگر حیات و زندگی انسان یک حیات جاهلی باشد، مرگ او هم مرگ جاهلی خواهد بود. مرگ عصاره زندگی است، یعنی انسان در هنگام مرگ عصاره زندگی خود را می چشد و مرحوم کلینی (ره) می فرماید: هیچ لذتی برای مومن بالاتر از لذت مرگ نیست، چون در آن حال انسان ائمه علیه السلام را می بیند.

این استاد حوزه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرآن و عترت، افزود: قرآن از عترت و عترت از قرآن جداشدنی نیست. هر فضیلتی که برای قرآن ذکر شده، برای عترت هم ذکر شده است و هر فضیلتی که برای عترت ذکر شده، برای قرآن هم ذکر شده است. بنابراین همانطور که وظیفه داریم عترت را بشناسیم ائمه و سخنان آنان را هم باید بشناسیم و موظفیم قرآن، احکام و آیات آن را هم بشناسیم.

آیت اله جوادی آملی با اشاره به انجام کارهای خیر و حفظ آن، تصریح کرد: خداوند سبحان می فرماید اول اینکه هر کار خیری که بنده من انجام می دهد، ما بهتر از آن را به عنوان پاداش برای شما در نظر می گیریم  و دوم اینکه اگر کسی کار خیری انجام داد من ده برابر به او پاداش می دهم و در برخی از موارد با توجه به مراتب عمل انجام شده، میزان پاداش هم کم و زیاد تر می شود.