تاریخ و زمان انتشار : 12:05  -   1395/05/05 ارسال به دوستان

راهیابی تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مسابقات قهرمانی کشور

تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب جواز حضور در مسابقات قهرمانی کشور دانشگاه های آزاد اسلامی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این تیم موفق شد با شکست دادن تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان، به عنوان نماینده استان قزوین به مسابقات دانشگاه های آزاد اسلامی راه یابد.

در این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بازی پایانی با پیروزی 4 بر 3 برابر تیم فوتبال دانشجویان تاکستان به مسابقات کشوری راه یافتند.

علی وقاری، علی عباسی، حمید یزدان جو، امیر محمد حسینی، مهدی قربانی، علی گنجعلی ها، حسین ابراهیم پور، مهدی محمدی، سید مجتبی حسینی، نریمان شاه محمدی، عرفان بغدادی، حمید حسینی، پوریا ذوالقدر، محمد زعفری، میلاد کاکاوند، رضا محمدی، جعفر سعادتمندی و کیانوش میرزایی بازیکنان تیم فوتبال دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را در این مسابقات تشکیل می دادند.

شایان ذکر است؛ حسین ناظری به عنوان مربی و مجید غیاثوند به عنوان سرپرست این تیم را همراهی می کردند.