تاریخ و زمان انتشار : 12:32  -   1395/05/05 ارسال به دوستان

صعود دختران بسکتبالیست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به المپیاد ورزشی

تیم بسکتبال دختران دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، جواز حضور در المپیاد ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این تیم در مسابقات قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی کشور شرکت کرد که ضمن صعود به مرحله ی دوم مسابقات، به المپیاد ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی راه یافتند.

در این رقابت ها که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد، بسکتبالیست های دختر واحد قزوین با شکست دادن تیم های گلستان و لرستان به مرحله ی دوم صعود کردند.

این تیم در مرحله ی حذفی با شکست مقابل حریف خود از صعود به مرحله ی نهایی بازماند، اما جواز حضور در المپیاد ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی را کسب کرد.

شایان ذکر است؛ خانم ها عبدالهی و مهرجو به ترتیب به عنوان مربی و سرپرست این تیم را همراهی می کردند.