تاریخ و زمان انتشار : 13:07  -   1395/05/05 ارسال به دوستان

نتایج مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

تابستان امسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در مسابقات ورزشی رشته های مختلف، در بخش آقایان و خانم ها، فضای شاد و مفرحی را ایجاد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رقابت ها که در مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) برگزار شد، مسابقات برخی رشته های ورزشی به پایان رسید که نتایج آن به شرح زیر است.

در رشته ی پرتاب دارت آقایان که با شرکت 48 نفر از کارکنان همراه بود، فریدون حسینی به مقام نخست رسید. محمدرضا شلتوکچی دوم شد و احمد حدادی به مقام سوم دست یافت.

در رشته ی تنیس روی میز آقایان نیز که 16 شرکت کننده داشت، ولی محمدزمانی قهرمان شد، مجید غیاثوند به مقام دوم دست یافت و محمد سیاهکالی مرادی و عباس ترکمن به صورت مشترک سوم شدند.

همچنین در مسابقات رشته ی شطرنج آقایان که 15 نفر شرکت کرده بودند، احمد پاکروح به مقام نخست رسید، روزبه مجاهدپور دوم شد و رضا عبدالهی مقام سوم را کسب کرد.

در مسابقات رشته ی فوتبال دستی که با حضور 56 نفر در قالب 28 تیم دو نفره برگزار شد، تیم انتظامات-تاسیسات توسط مجید شیخ محمدی و حسن محمودی به مقام قهرمانی رسید، تیم فرهنگی-عمرانی متشکل از محمد اکبرزاده و مهدی سرفراز به مقام دوم رسید و تیم منطقه هشت با حضور فریاد یلمه و احمدعلی افشار به عنوان سوم دست یافت.

شایان ذکر است؛ نتایج نهایی سایر رشته ها و مسابقات بانوان نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.