کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:31  -   1395/05/05 ارسال به دوستان

دانشجوی برتر مسابقات ملی هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت:
جوانان ایران همگی دغدغه دین داری و محبت به اهل بیت (ع) را دارند

مهدی سعیدی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته ی برق-الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دارنده ی مقام سوم مسابقات ملی هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت (ع)، مطالبی در خصوص مسابقات قرآن و عترت (ع) و فعالیت های فرهنگی و هنری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بیان کرد که در ادامه این گفت و گو را می خوانیم؛

• تاکنون چه رتبه هایی در مسابقات فرهنگی و هنری کسب کردید؟

با توجه به برگزاری مسابقات هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی، با ارائه یک اثر نقاشی بر روی بوم در این مسابقه شرکت کردم که حائز مقام سوم در سطح ملی این مسابقات در بین تمامی دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی، دولتی و علوم پزشکی شدم.

• از چه طریقی با مسابقات قرآن و عترت (ع) دانشگاه آشنا شدید و این مسابقات را چطور ارزیابی می کنید؟

با توجه به اطلاع رسانی وسیعی که در سطح دانشگاه در زمان ثبت نام این مسابقات صورت گرفت، از برگزاری این مسابقه مطلع شدم و سطح برگزاری این مسابقات را در مراحل مختلف واحد، کشور و ملی بسیار خوب می بینم؛ به ویژه در مرحله ملی این مسابقات با توجه به حضور دانشجویان و استادان دانشگاه های سراسر کشور، بسیار رقابت سخت و نفس گیر است که شکر خدا این توفیق امسال نصیب بنده شد.

• در خصوص اثری که در این مسابقه ارائه دادید، توضیح دهید.

اثری که بنده در این مسابقه ارائه دادم با توجه به ارادتی که به حضرت ابا عبداله (ع) دارم، اثر نماز ظهر عاشورای آن امام به همراه یاران بزرگوار ایشان بود که امیدوارم مورد رضای خداوند متعال قرار گرفته باشد.

• با توجه به حضور شما در مسابقات قرآن و عترت (ع)، فعالیت های قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را چطور ارزیابی می کنید؟

فعالیت های قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بخش های مختلف نمود دارد؛ به ویژه برگزاری مسابقات با کیفیتی که در بخش های مختلف هر ساله در دانشگاه برگزار می شود، کار بسیار بزرگی است که امیدوارم هر سال شاهد رشد و شکوفاهی هر چه بیشتر آن باشیم. این مسابقات نه تنها باعث ایجاد انگیزه و علاقه و حس رقابت در شرکت کنندگان می شود، بلکه با فضای خوبی که دارد در تبادل اطلاعات هنری و دینی بسیار موثر است، چون شرکت کنندگان در این مسابقات اغلب دارای دغدغه های دینی و فرهنگی هستند و این فضا برای من بسیار خوشایند است.

• جهت ارتقای سطح کیفی فعالیت های هنری با موضوعات دینی چه پیشنهادی دارید؟

با توجه به جاری بودن هنر در بین اقشار جامعه و به ویژه قشر جوان و دانشجو و همچنین با توجه به دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری، فکر می کنم باید زمان و سرمایه بیشتری در این زمینه هزینه شود تا هر روز شاهد شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای جوان در این حوزه باشیم. بنده به این قضیه اعتقاد راسخ دارم که جوانان ایران اسلامی همگی دغدغه دین داری و محبت به اهل بیت (ع) را دارند که باید به این نکته توجه ویژه داشته باشیم.

• برنامه های شما برای آینده فعالیت های هنری چیست؟

این که با یاری خداوند و با تلاش مضاعف سعی در ترسیم تابلویی با کیفیت، با عنوان غدیرخم داشته باشم تا بتوانم در سال های آتی با آن اثر هم در مقاطع بعدی تحصیلی در این مسابقات حضور یابم.

• و سخن پایانی؛

در پایان از تمامی تلاش ها و مساعدت های حوزه فرهنگی و به ویژه کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این سال ها تشکر و قدردانی می کنم.