تاریخ و زمان انتشار : 14:06  -   1395/05/17 ارسال به دوستان

نتایج مسابقات ورزشی کارکنان خانم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

تابستان امسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در مسابقات ورزشی رشته های مختلف، در بخش آقایان و خانم ها، فضای شاد و مفرحی را ایجاد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رقابت ها که با استقبال گسترده ای همراه شد، در بخش بانوان در رشته های مختلف، نتایج زیر به دست آمد.

در رشته ی طناب کشی که با شرکت 24 نفر برگزار شد، تیم خوابگاه با حضور خانم ها مریم کاکوند، فرزانه نظری، معصومه زینالی، زهرا علیزاده، مریم زکایی، سلیمه بابا و فاطمه زرآبادی به مقام نخست رسید.

در رشته ی پرتاب دارت که 32 نفر حضور داشتند، سارا ترابی نیا به مقام نخست رسید، منیره معصومی دوم شد و حمیده روغنچی مقام سوم را کسب کرد.

در مسابقات فوتبال دستی که با شرکت 10 تیم دو نفره همراه بود، تیم سلیمه بابا و فاطمه روحانی قهرمان شد، نجیبه مظفری و صغری گیلک به مقام دوم رسیدند و لیلا خسرونژاد به همراه سیده هاجر سلیمی مقام سوم را کسب کردند.

در مسابقات شوت بسکتبال، 18 نفر شرکت کرده بودند که خانم ها ام البنین پورشهریار، سارا ترابی نیا و سلیمه بابا به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رشته ی طناب زنی نیز که با حضور 12 نفر همراه بود، فرزانه نظری، زهرا علیزاده و سلمه لاچینی عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در مسابقات تنیس روی میز هم 12 نفر از کارکنان شرکت کرده بودند که سیده هاجر سلیمی مقام اول را کسب کرد، سهیلا مهرجو دوم شد و صغری گیلک به مقام سوم رسید.

در رشته ی بدمینتون نیز که با حضور 15 شرکت کننده برگزار شد، سیده هاجر سلیمی به مقام نخست رسید، فاطمه داستان نایب قهرمان شد و سهیلا مهرجو مقام سوم را به خود اختصاص داد.

در شنای آزاد زهرا فیاضی، حمیده پیروز و زهرا رحیمی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

همچنین در مسابقات داژبال که 24 نفر در قالب 6 تیم 4 نفره حضور داشتند، تیم سهیلا مهرجو، حمیده پیروز، لیلا خسرونژاد و سیده هاجر سلیمی به مقام اول رسیدند. تیم زهرا علیزاده، سلیمه بابا، زهرا زکایی و محبوبه مرادی دوم شدند و تیم منیزه معصومی، فروزان سلخوری، مریم محمدی و سیده زهرا حسینی مقام سوم را به دست آوردند.