کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:39  -   1395/05/19 ارسال به دوستان

دکتر میرزاده خطاب به مقام آوران تیم MRL قزوین در مسابقات جهانی ربوکاپ آلمان:
شما از افتخارات بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی هستید

رییس دانشگاه آزاد اسلامی از مقام آوران و افتخارآفرینان واحد قزوین در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که با حضور مقام آوران واحد قزوین و ایلخچی در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان و روسای این واحدها همراه بود، دکتر حمید میرزاده ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشمندان رباتیک کشور، گفت: شما از افتخارات بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی هستید و ذخایر علمی و فنی دانشگاه و کشور به شمار می‌روید.

وی خطاب به دانشجویان و پژوهشگران تیم رباتیک دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد قزوین و ایلخچی گفت: این موفقیت‌های بزرگ را که باعث سرآمدی و سرافرازی برای ایران اسلامی در سطح بین المللی است، به شما تبریک می‌گویم.

دکتر میرزاده با اشاره به تشکیل کنسرسیوم رباتیک در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: در حال حاضر 21 واحد دانشگاه آزاد اسلامی درگیر مساله رباتیک هستند و این یک موفقیت برای دکتر موسی خانی و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است؛ چرا که این کار از واحد قزوین آغاز شد و امروز گستردگی خوبی پیدا کرده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: طرح و برنامه ما، صنعتی کردن ربات‌ها و به کارگیری آن‌ها در صنعت و خدمات است که خوشبختانه تاکنون 14 قرارداد با بخش صنعت در همین زمینه منعقد شده است.

وی با تاکید بر حضور واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کنسرسیوم رباتیک، گفت: این کنسرسیوم علاوه بر رسیدگی به امور فنی و توسعه این رشته، باید به شکلی هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده تقاضاهای اعضای تیم رباتیک را با تبدیل به شیوه‌نامه و آیین‌نامه در اختیار واحدهای دانشگاهی قرار دهد تا آن‌ها نیز بتوانند از مزایای موجود برخوردار شوند.

دکتر میرزاده با اشاره به بازدید از امکانات و دستاوردهای حوزه رباتیک کشور روسیه، اظهار داشت: در این بازدید، به این نکته دست یافتم که تنوع و امکانات تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین از روسیه بسیار بیشتر است و در این مورد همکاری بین دو کشور، دستاوردهای خوبی به دنبال خواهد داشت.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم با اشاره به افتخارآفرینی های تیم رباتیک MRL قزوین، گفت: ما هر چه داریم از علی ابن موسی الرضا (ع) است و همان طور که مستحضرید مدال ها و کاپ های ما نذر ایشان است که انشااله به زودی این کاپ ها را تقدیم موزه ی آستان قدس رضوی خواهیم کرد.

دکتر موسی خانی خطاب به رییس دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: موفقیت ها و افتخارآفرینی های فرزندانتان را به شما تبریک عرض می کنم که واقعا مقام های ارزشمندی بودند. کسب مقام اول مسابقات ربات های فوتبالیست سایز کوچک در مقابل تیم دانشگاه CMU آمریکا که دارای رتبه ی اول رشته ی کامپیوتر آمریکاست و تیم بسیار قدرتمندی است و اکثر دانشجویان آن نخبه هایی از کشورهای مختلف دنیا هستند، یک شگفتی بود.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حضور 48 کشور برتر دنیا در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان، افزود: علاوه بر تیم ربات فوتبالیست، تیم شبیه ساز MRL قزوین نیز با کسب 3 مقام ارزشمند در این مسابقات، بسیار خوش درخشید.

وی با بیان سختی ها و مشکلات مسابقات علمی در یک کشور دیگر، تصریح کرد: کسب مقام در مسابقات علمی، آن هم در یک کشور دیگر، به مراتب دشوارتر از مسابقات ورزشی است، اما متاسفانه در کشور ما توجه لازم به این مقام ها نمی شود.

دکتر موسی خانی گفت: با حمایت های دکتر میرزاده و دکتر واشقانی فراهانی و همچنین سعی و تلاش استادان و اعضای تیم MRL، در مسابقات جهانی آلمان بسیار شگفتی ساز ظاهر شدیم. به عنوان مثال ما در لیگ ربات های فوتبالیست سایز کوچک با غلبه بر تیم دانشگاه تهران راهی دور نیمه نهایی شدیم و در نهایت در فینال هم با غلبه بر تیم قدرتمند آمریکا، قهرمان جهان شدیم که افتخار بزرگی است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: دانشجویان و پژوهشگران ما با استفاده از تجارب و دست آوردهای این مسابقات موفق به تاسیس شرکت های دانش بنیان شده اند؛ ما در حال حاضر در قزوین 46 شرکت دانش بنیان داریم که یکی از آن ها موفق به انعقاد قراردادی با نیروی انتظامی به ارزش 17 میلیارد ريال شد.

وی با اشاره به پروژه های تحقیقاتی و عملیاتی مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، خطاب به دکتر میرزاده از ورود تعدادی از آن ها به صنعت و بخش های مختلف کشور خبر داد و گفت: همه در تلاش هستیم تا انشااله بتوانیم نظر جنابعالی را تامین کنیم و پاسخ گوی زحمات و محبت های شما باشیم. می دانم که شما بسیار بر دقت در مصارف دانشگاه تاکید دارید، ما هم تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا این مصارف بازدهی خوبی برای دانشگاه آزاد اسلامی و سربلندی آن در کشور داشته باشد.

در این مراسم رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اهدای لوح و هدایایی، از نمایندگان اعضای تیم روباتیک واحدهای قزوین و ایلخچی تقدیر کرد.

شایان ذکر است؛ در پایان این نشست که با حضور دکتر موسی‌خانی، رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دکتر داوود ثمری، مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت برگزار شد، اعضای تیم رباتیک واحد قزوین نیز با اهدای لوحی از حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر واشقانی فراهانی تشکر و قدردانی کردند.