کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:14  -   1395/05/20 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود؛
طرح دانش افزايي و معرفت افزايي ضیافت اندیشه استادان هیات علمی

طرح دانش افزايي و معرفت افزايي ضیافت اندیشه استادان هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این طرح پس از تصويب در شوراي فرهنگي دانشگاه و به همت معاونت آموزشي، معاونت دانشجويي و فرهنگي و نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد اسلامی استان و با حضور جمعي از استادان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز شد.

در مراسم افتتاحیه این طرح حجت الاسلام و المسلمین دکترحیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک دهه کرامت و خیر مقدم به استادان شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه، گفت: دهه ی کرامت، دهه ی اول ذی القعده، ماهی است که در شریعت مقدس اسلام از حرمت خاصی برخوردار است و انشااله خداوند توفیق بندگی خویش را بیش از هر زمانی در این ماه به ما عنایت کند.

وی افزود: طرح ضیافت اندیشه چند سال است که در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود و در این مدت هر ساله در زمینه برگزاری این طرح و با توجه به دستاوردهای آن در سطح استان رتبه اول را به دست آوردیم. البته این طرح به صورت همزمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان نیز در حال برگزاری است.

حجت الاسلام حیدری در خصوص ضرورت برگزاری طرح ضیافت اندیشه، تصریح کرد: در خصوص برنامه های فرهنگی، دانشگاه به ارتقای سطح فرهنگی استادان نیاز دارد و این دوره ها فرصت خوبی برای بهره مندی استادان مهیا می کند.

در نخستین روز اجرای طرح ضیافت اندیشه، استادان شرکت کننده در طرح پس از اقامه نماز ظهر و عصر با حضور برمزار شهدای گمنام دانشگاه و نثار گل و قرائت فاتحه، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا با آرمان های والای آنان تجدید میثاق کردند.

در این دوره کارگاه های آموزشی با موضوعات سياست خارجي، اندیشه سیاسی، طب سنتی و اسلامی، معرفت شناسی با عنوان علم دینی و سکولاریسم، اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی با حضور استادان برجسته دانشگاهی برگزار مي شود. همچنین مسابقات ورزشی، نمایش و نقد فیلم و مسابقه پیامکی از جمله برنامه های فرهنگی در این دوره از طرح ضیافت برای استادان شرکت کننده می باشد.

شایان ذکر است؛ طرح دانش افزايي و معرفت افزايي ضیافت اندیشه استادان هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از 18 تا 21 مرداد ماه جاری در دو نوبت صبح و عصر در حال برگزاری است.