تاریخ و زمان انتشار : 15:11  -   1395/05/27 ارسال به دوستان

آیت اله هاشمی در دیدار با مقام آوران تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
افق ایران را در صنعت رباتیک بسیار روشن می بینم

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با استادان، دانشجویان و نخبگان تیم های رباتیک واحد قزوین و ایلخچی، ضمن تبریک موفقیت‌های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان، گفت: تجاری سازی تحقیقات دانشجویان و استادان یکی از آرزوهای دیرین ما در کشور بود که دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر حرکت می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به سنگ اندازی ها و مانع‌تراشی‌های همیشگی برای دانشگاه آزاد اسلامی، بر نقش مردم در این دانشگاه تأکید و خاطرنشان کرد: ما از ابتدا عادت کردیم که متکی به مردم باشیم و هر چه داریم از مردم است؛ از همین رو هیچ یک از موانع سیاسی و بهانه‌گیری‌های حسودان نتوانسته در مسیر پیشرفت این دانشگاه خللی ایجاد کند.

وی وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی در صنعت رباتیک را بسیار امیدوارکننده دانست و افزود: با توجه به بیانات دکتر موسی خانی که در این زمینه پیشتاز بوده اند، افق ایران را در این صنعت نو، بسیار روشن می بینم.

رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به یکی از سفرهای دیپلماتیک در سال‌های ابتدایی انقلاب به ژاپن، گفت: به عنوان یک مهمان بنده را به بازدید یکی از ربات‌های بسیار ساده بردند و به آن افتخار می‌کردند و امروز این ما هستیم که با افتخار می‌توانیم بگوییم که دانشجویان جوان ما در ابعاد مختلف رباتیک حرف های زیادی برای گفتن دارند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وجود بیش از 900 شرکت دانش‌بنیان در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی را عاملی برای پیوند دانشگاه و صنعت دانست و افزود: استعدادهای دانشجویان جوان و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی، کشور را در مسیر حرکت به سوی پیشرفت علمی، فنی، صنعتی و تکنولوژی قرار خواهد داد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، شهرت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را باعث شناسایی استعدادهای ایرانی در جهان دانست و با اشاره به موفقیت‌های واحد کوچکی مانند ایلخچی، گفت: بی‌دلیل نیست که کشورهای بزرگ از ما می‌خواهند در شهرهای مهم آنان دفتر و با دانشگاه‌های مهم آنان تبادل استاد و دانشجو داشته باشیم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دعوت از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نماینده‌ی جمهوری اسلامی در جمع کشورهای آغاز کننده‌ی صنعت ایتر و احداث کننده‌ی اولین نیروگاه جوش هسته‌ای در کشور فرانسه را نشان از موفقیت‌های این دانشگاه و به تبع آن جمهوری اسلامی دانست و گفت: به زودی ما عضو 7 کشور پیشتاز صنایع دنیا خواهیم شد.

وی با قدردانی از تمام کسانی که در موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی نقش داشتند، از خدمات دکتر جاسبی یاد کرد و افزود: به یاد داشته باشیم، دانشگاه آزاد اسلامی در شرایطی کار خود را شروع کرده بود که به دلیل فضای حاکم بر کشور، نگاه خوبی به انجام کارهای غیردولتی، به خصوص در بخش آموزش وجود نداشت؛ البته ما هنوز هم مشکلاتی داریم و نمی توانیم از همه ی ظرفیت ها استفاده کنیم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در پایان گفت: برای تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی هیچ نیتی وجود نداشت جز این که زمینه برای همه ی کسانی که حق تحصیل دارند، فراهم شود.

شایان ذکر است، در بزرگترین و معتبرترین رقابت رباتیک جهان که به میزبانی آلمان برگزار شد، تیم های MRL  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 6 مقام و دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی با یک مقام سومی نقش ویژه ای در درخشش ایران داشتند و تیمMRL  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان پرافتخارترین تیم این دوره از مسابقات برگزیده شد.

در پایان این مراسم آیت اله هاشمی با اهدای لوحی، از دکتر موسی خانی و افتخارآفرینان و نخبه گان رباتیک دانشگاه های آزاد اسلامی قزوین و ایلخچی قدردانی کرد.