تاریخ و زمان انتشار : 16:43  -   1395/05/27 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در دیدار اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی با آیت اله هاشمی رفسنجانی:
شرکت های دانش‌بنیان می‌توانند عدم وابستگی به اقتصاد نفتی را محقق کنند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دیدار اعضای رباتیک این دانشگاه و واحد ایلخچی با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، کاربرد هوش مصنوعی را اصلی‌ترین محور در نسل چهارم انقلاب صنعتی دانست و تأکید کرد: برای ارتقای این حوزه به سیاست‌های درست نیازمندیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر موسی خانی ضمن تبریک سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی و ولادت امام رضا (ع)، از رییس دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل فراهم کردن زمینه ی دیدار با آیت اله هاشمی رفسنجانی قدردانی کرد.

وی با اشاره به موفقیت های تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات جهانی رباتیک 2016 آلمان، گفت: این تیم امسال پس از 17 سال برای نخستین بار در لیگ فوتبالیست سایز کوچک با غلبه بر تیم دانشگاه CMU آمریکا که رتبه ی اول کامپیوتر این کشور را دارد، موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. ما 3 سال متوالی به فینال این مسابقات می رسیدیم که هر بار ناکام بودیم، اما امسال توانستیم مقام اول را به دست آوریم.

دکتر موسی خانی همچنین به مقام سوم تیم ایلخچی در لیگ فوتبالیست انسان نما اشاره و از آن به عنوان یک شگفتی یاد کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: تیم ربات شبیه ساز MRL نیز برای نخستین بار با کسب 3 مقام اول در این لیگ، افتخار بزرگی را برای جمهوری اسلامی ایران رقم زد.

وی خاطرنشان کرد: از سال گذشته ساماندهی ساخت ربات در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد که در این راستا با اعلام آمادگی 21 واحد، کنسرسیوم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است.

دکتر موسی خانی افزود: تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جهانی آلمان که با حضور 48 کشور پیشرفته ی دنیا برگزار شد، با 7 مقام شایسته، افتخاری دیگر برای ایران اسلامی کسب کرد.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران گفت: در نسل چهارم انقلاب صنعتی، کاربرد هوش مصنوعی محور اصلی است. برای اینکه بتوانیم این حوزه را ارتقا دهیم نیاز به سیاست‌های درست داریم. در بند ب سند چشم‌انداز نیز به این موضوع اشاره شده است. امیدواریم بتوانیم از استادان و محققان در زمینه هوش مصنوعی برای ارتقای هر چه بیشتر کشور استفاده کنیم.

دکتر موسی‌خانی از شکل گیری 46 شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خبر داد و افزود: 900 شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور وجود دارد که این شرکت‌ها می‌توانند آن اتفاق مبارک یعنی عدم وابستگی به اقتصاد نفتی را محقق کنند.

وی در پایان خطاب به آیت اله هاشمی رفسنجانی، گفت: جا دارد از حضرتعالی تشکر کنیم که 37 سال پیش پایه و اساس دانشگاه آزاد اسلامی را برای پیشرفت و توسعه ی کشور پی ریزی کردید.

در این جلسه مهندس مهدی دادور، سرپرست تیم ربات امدادگر MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان نماینده دانشجویان، ضمن ارائه ی گزارشی از مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان، مطالبی در خصوص علم رباتیک و جایگاه آن در صنعت جهان و ایران بیان کرد.