تاریخ و زمان انتشار : 13:09  -   1395/05/23 ارسال به دوستان

حضور خادمین حرم امام رضا (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) تحت عنوان کاروان زیر سایه خورشید در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با دهه کرامت و نزدیک شدن به سالروز میلاد با سعادت امام رضا (ع)، کاروان زیر سایه خورشید شامل خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از بخش های مختلف این دانشگاه از جمله مرکز رشد واحدهای فن آور و مسجد امام رضا (ع) دیدن کردند.

در مراسمی که به مناسبت حضور این کاروان در مسجد امام رضا(ع) برگزار شد، یکی از خادمین حرم مطهر ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تشکر از ابراز احساست مردم استان به خصوص قشر دانشگاهی و فرهیخته، به مدیحه سرایی و شعر خوانی در رسای امام رضا (ع)پرداخت .

در این مراسم همچنین حجت الاسلام والمسلمین حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های  ازاد اسلامی استان قزوین ضمن عرض خیر مقدم به کاروان زیر سایه خورشید، یکی از بزرگترین افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را انس استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه با امام رضا (ع) دانست و نامگذاری مسجد دانشگاه به نام آن امام همام، حضور هر ساله هیات دانشجویی دانشگاه در مشهد مقدس مصادف با دهه اول ماه محرم و اهدا کاپ های دریافت شده توسط دانشجویان در مسابقات مختلف علمی به موزه آستان قدس رضوی را از نشانه های این ارادت خالصانه و صادقانه معرفی کرد.

شایان ذکر است؛ در این بازدید، خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) با حضور بر مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و قرائت فاتحه، با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.

برای مشاهده ی ادامه ی تصاویر اینجا را کلیک نمایید.