کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 14:11  -   1395/05/30 ارسال به دوستان

به دنبال موفقیت های ایران در مسابقات جهانی ربوکاپ صورت گرفت؛
تقدیر رییس دانشگاه آزاد اسلامی از دکتر موسی خانی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی از زحمات و خدمات دکتر موسی خانی رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی  ایران و رییس کنسرسیوم دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر میرزاده در دیدار استادان، دانشجویان و نخبگان تیم های رباتیک واحد قزوین و ایلخچی با آیت اله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اهدای لوحی، از خدمات و تلاش های دکتر موسی خانی رییس واحد قزوین در جهت پیشبرد علم رباتیک در کشور تقدیر کرد.

در متن این تقدیرنامه آمده است:

"بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر مرتضی موسی خانی

رییس محترم  کنسرسیوم دانشگاه آزاد اسلامی و  رییس  کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی  ایران

ایران عزیز در حالی پای به دهه چهارم انقلاب شکوهمند اسلامی گذارده است که علیرغم تلاش‌های مجدانه نخبگان و مسولان بلند پایه کشور در مسیر توسعه، تا برآورده شدن تمام وکمال آرمان‌های ملت، راه فراوانی باقی‌ست. توفیقات روزافزون جوانان برومند کشور در مسابقات جهانی ربوکاپ و کاربرد دانش نوپا و استراتِژیک دنیای امروز "دانش مکاترونیک" در مسیر دستیابی به اهداف تعیین شده در سند چشم انداز بیست ساله، با همت عالی مجموعه ای از نخبه گان ، مدیریت خوب و پیگیری های دلسوزانه‌ جناب عالی میسر گردیده است.

بی‌تردید راهی که برگزیده‌اید، در مسیر اقتصاد دانش بنیان و درخشش ایرانی آباد ، آزاد و توسعه یافته را  نویدبخش است.

تداوم سلامتی جناب عالی  و ادامه خدمات صادقانه شما را از خداوند منان مسالت دارم.

دکتر  حمید میرزاده

رییس دانشگاه آزاد اسلامی"