تاریخ و زمان انتشار : 12:11  -   1395/06/04 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 2053

در مسیر توسعه ی همکاری های بین المللی صورت گرفت؛
بازدید سفیر کنیا از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

سفیر کشور کنیا در ایران به همراه هیاتی، از دستاوردها و بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، خانم رقیه احمد سوبو، ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشگاه، از دستاوردهای مختلف پژوهشی در زمینه های رباتیک، خودرو، بتن و همچنین شرکت های دانش بنیان و مرکز فناوری های سینتک دیدن کرد.

وی با ابراز شگفتی از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به خصوص در سطح بین المللی و محصولات جالب توجه این دانشگاه، وجود چنین دانشگاهی در ایران را خارج از تصور عنوان و خاطرنشان کرد: ما نیز در کشور کنیا دانشگاه های خوب و موفقی داریم، سعی خواهم کرد زمینه را برای همکاری های دو کشور در زمینه های علمی و پژوهشی فراهم کنم.

برخی از محصولات تولید شده توسط شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بسیار مورد توجه خانم سوبو قرار گرفت که این مساله راه را برای صادرات این محصولات به کشورهای آفریقایی هموار خواهد کرد.

پس از این بازدید، سفیر کنیا و هیات همراه، نشستی با مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار و راه های همکاری های دو جانبه را بررسی کردند.