تاریخ و زمان انتشار : 13:00  -   1395/06/13 ارسال به دوستان

در راستای اضافه شدن رشته های پزشکی صورت گرفت؛
بازدید بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی از واحد قزوین

مسوولان وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامی، از زیرساخت های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به منظور افزودن رشته های پزشکی و زیرمجموعه های آن، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با توجه به مصوبات صورت گرفته به منظور اضافه شدن کد رشته های گروه پزشکی و زیرمجموعه های آن در دفترچه های انتخاب رشته برای واحد قزوین و صدور مجوز اخذ دانشجو در رشته های فوق، بازرسان و مسوولان وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامی، از امکانات و زیرساخت های واحد قزوین بازدید کردند.

در این بازدید یک روزه که از بخش های مختلف صورت گرفت، مسوولان امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر احمد فخری مسئول واحد نظارت و ارزيابي واحدهاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي وزارت بهداشت و درمان، دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امین قاسم بگلو مدیرکل توسعه خدمات سلامت دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدصادق بابایی معاونت درمان و تامین اجتماعی استان قزوین و... از جمله میهمانان این بازدید یک روزه بودند.