تاریخ و زمان انتشار : 14:22  -   1395/06/13 ارسال به دوستان

معرفی مسوولان جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراسم تودیع و معارفه مسوولان سابق و جدید قسمت خواهران و برادران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که با حضور دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد قزوین، مهندس برزگر مسوول بسیج دانشجویی استان قزوین، دکتر اکبری معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و سایر مسوولان و دانشجویان همراه بود، علی اصغر مجیدی و نرگس آخوندی به عنوان مسوولان جدید بسیج دانشجویی این دانشگاه معرفی شدند.

در این مراسم ضمن تقدیر از مسوولان سابق، حکم مسوولان جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اعطاء شد و از خادمان راهیان نور و جهادگران این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است، علی اصغر مجیدی و نرگس آخوندی به عنوان مسوولان جدید بسیج دانشجویی برادران و خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، جانشین محمد امین مردانی و حدیث صادقی جهانی شدند.