تاریخ و زمان انتشار : 13:51  -   1395/06/14 ارسال به دوستان

بازدید زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از آسایشگاه سالمندان

شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در راستای فعالیت های فرهنگی و معرفت افزایی خود از آسایشگاه سالمندان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اعضای شورای زنان فرهیخته با حضور در آسایشگاه خیریه امیرالمومنین (ع) قزوین ضمن دیدار و دلجویی از مادران و پدران سالمند این آسایشگاه، با اهدای گل از زحمات آنها قدردانی کردند.

سیده زهرا موسوی، رییس شورای زنان فرهیخته استان هدف از این بازدید را احترام به ارزش های خانواده عنوان و خاطرنشان کرد: پدران و مادران مهم ترین و اساسی ترین رکن هر خانواده هستند و به عنوان اعضای اصلی خانواده باید همیشه مورد احترام و تکریم قرار گیرند؛ سالمندان و پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها برکت زندگی هر خانواده ای محسوب می شوند.

وی افزود: در این بازدید تعدادی از استادان تربیت بدنی و علوم تغذیه نیز ما را همراهی کردند که توصیه های لازم در خصوص رعایت اصول مناسب تغذیه و حرکات بدنی متناسب را به مسوولان، پرستاران و سالمندان این آسایشگاه ارائه دادند.

موسوی ادامه داد: با توجه به مسائل و مشکلات فراوان امروز ، امیدواریم نسل جوان قدرشناس زحمات پدران و مادران زحمتکش باشند و دستور حضرت حق را در احسان و احترام به والدین سرلوحه خود قرار دهند که قطعا برکت و عاقبت به خیری در این امر است.

شایان ذکر است؛ آسایشگاه خیریه سالمندان امیرالمومنین (ع) در سال 93 و در زمینی به مساحت 10 هکتار در هفت فاز به ظرفیت 700 نفر طراحی شده که فاز اول آن با زیربنای سه هزار مترمربع در دو سالن مجزا برای بانوان و آقایان ساخته شده است. این مجموعه دارای درمانگاه، توانبخشی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، نمازخانه، فضای سبز و دو آسایشگاه مجزا به ظرفیت هرکدام 50 نفر است.