کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:20  -   1395/06/15 ارسال به دوستان

آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مدیر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی پیوسته و ناپیوسته در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، سید احمد مرتضوی با بیان این مطلب، افزود: افرادی که تاکنون در پایگاه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی (www.Azmoon.org) ثبت نام کرده و یا خواهند کرد، تا 25 شهریور ماه جاری فرصت دارند تا با مراجعه به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراحل تکمیلی ثبت نام در رشته ی مورد نظر را انجام دهند؛ البته احتمال تمدید مهلت ثبت نام نیز وجود دارد.

وی با اشاره به شروع کلاس های پذیرفته شدگان بدون آزمون از 20 شهریور ماه جاری، به داوطلبانی که قصد ثبت نام دارند توصیه کرد تا با تکمیل مراحل ثبت نام در اسرع وقت، جلسات ابتدایی کلاس ها را از دست ندهند.

مرتضوی کلیه رشته های گروه مدیریت، تربیت بدنی، زبان، حسابداری، مهندسی کامپیوتر، مهندسی رباتیک، مهندسی برق، علوم مهندسی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، مهندسی مکانیک، ساخت و تولید، طراحی و نقشه کشی صنعتی، کارشناسی ناپیوسته معماری، کاردانی معماری، مهندسی شهرسازی، کارشناسی ناپیوسته ارتباط تصویری، مهندسی پزشکی، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی نقشه برداری و کاردانی نقشه برداری-زئودزی را رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی قزوین عنوان کرد که علاقه مندان می توانند در آن تحصیل کنند.

مدیر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همچنین در خصوص ثبت نام رشته های با آزمون نیز گفت: با استعلام های صورت گرفته اسامی پذیرفته شدگان رشته های با آزمون نیز در مقاطع مختلف هفته ی آخر شهریور ماه اعلام و ثبت نام انجام خواهد شد.

شایان ذکر است؛ علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک و مراحل ثبت نام و رشته های موجود، می توانند به پایگاه اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به نشانی www.qiau.ac.ir (راهنمای ثبت نام دانشجویان ورودی جدید) مراجعه کنند.