تاریخ و زمان انتشار : 11:19  -   1395/06/15 ارسال به دوستان

درخشش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب دو مقام کشوری شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد تبریز برگزار شد، دانشجویان فعال در این حوزه در بخش های مختلف شرکت کردند.

پس از داوری آثار و اعلام نتایج، 2 مقاله دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با عنوان فرهنگ استیج یا خندوانه؟! در بخش آثار- رشته مقاله اجتماعی به قلم مهرپویا علا و رسانه ی ملی در سراشیبی در بخش آثار-رشته مقاله فرهنگی به قلم سید حبیب مرتضوی از نشریه دریچه به صاحب امتیازی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، موفق به کسب مقام برتر در مرحله کشوری این جشنواره شدند.

نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش های نشریات برتر، آثار بر‌تر، مقالات بر‌تر و رشته‌های مختلف از جمله مقاله، تیتر، سرمقاله، گزارش، مصاحبه و طراحی گرافیک برگزار شد و از همه دانشجویان مدیرمسئول نشریات دانشجویی، سردبیر، عضو هیات تحریریه، نویسنده، طراح و ... دعوت شده بود تا از طریق سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در این جشنواره شرکت کنند.