کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:27  -   1395/06/15 ارسال به دوستان

با همراهی تیم های دانشجویی روابط عمومی صورت گرفته است؛
تسهیل و تسریع ثبت نام دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با اقدامات و هماهنگی های صورت گرفته توسط اداره کل روابط عمومی و تیم های دانشجویی، دانشجویان تازه وارد و خانواده های آنان مراحل ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را به راحتی پشت سر می گذارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مسوول تیم های دانشجویی با بیان این مطلب، گفت: امسال نیز همچون روال سال های گذشته اقدامات خوبی برای استقبال از دانشجویان تازه وارد و خانواده های آنان و همچنین کمک به مراحل ثبت نام انجام شده است.

سمیرا میرزامحمدی افزود: استقرار غرفه هایی به منظور خوشامدگویی، استقبال و راهنمایی دانشجویان تازه وارد و خانواده های آنان، باعث شده تا پذیرفته شدگان در دانشگاه به محض ورود دچار سردرگمی نشده و مراحل ثبت نام را به سهولت طی کنند.

وی حضور دانشجویانی به عنوان راهنما را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط تیم دانشجویی اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین عنوان و خاطرنشان کرد: این دانشجویان با حضور در بخش های مختلف دانشگاه و مراحل ثبت نام، دانشجویان تازه وارد و خانواده های آنان را همراهی و یاری می کنند.

پخش نقشه ی دانشگاه جهت رفاه و راهنمایی بهتر ثبت نام کنندگان و ارائه ی کتابچه ی معرفی دانشگاه و رشته های موجود از دیگر اقدامات صورت گرفته در این خصوص می باشد که میرزامحمدی به آن ها اشاره کرد.

مسوول تیم های دانشجویی اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از ارائه ی لوح های فشرده یِ معرفی دانشگاه و دستاوردهای آن به دانشجویان تازه وارد و خانواده های آنان خبر داد و افزود: ارائه ی توضیحات در خصوص دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و رباتیک، امکانات رفاهی، خوابگاه ها و ... از دیگر اقدامات صورت گرفته جهت آشنایی هرچه بهتر خانواده ها با یکی از بهترین دانشگاه های کشور می باشد.

میرزامحمدی در پایان یادآور شد: جهت رفاه و آسایش دانشجویان تازه وارد و خانواده های آنان در مراحل ثبت نام، امکانات پذیرایی و استراحت نیز برای این عزیزان فراهم کرده ایم.