تاریخ و زمان انتشار : 11:45  -   1395/06/20 ارسال به دوستان

وزیر کشور در قزوین:
دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می تواند الگویی مناسب برای سایر دانشگاه ها باشد

وزیر کشور در حاشیه ی شورای اداری و نشست با فعالان اقتصادی و اجتماعی استان قزوین، از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دستاوردهای آن دیدن کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر رحمانی فضلی در این بازدید ضمن دیدار با دانشجویان و نخبگان این دانشگاه، از نزدیک با دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان آشنا شد.

وی با اشاره به فضای بسیار مناسب دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: آنچه که من در اینجا دیدم، همدلی و همکاری بسیار خوب میان مسوولان و دست اندرکاران دانشگاه بود، نظافت و فضای فیزیکی هم بسیار عالی است.

رحمانی فضلی افزود: دانشجویان این دانشگاه بسیار با انگیزه هستند و موفقیت های خوبی در زمینه ی اختراعات و پیشرفت های علمی به دست آورده و جوایز زیادی هم در مسابقات داخلی و بین المللی کسب کرده اند.

وزیر کشور ادامه داد: همه ی این موفقیت ها نشان دهنده ی مدیریت مناسب، موفق و موثر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است؛ این دانشگاه می تواند الگویی مناسب برای سایر دانشگاه ها باشد.