کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:16  -   1395/06/25 ارسال به دوستان

نایب قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات هندبال قهرمانی کشور

تیم هندبال واحد قزوین توانست مقام دوم مسابقات قهرمانی دانشگاه های آزاد اسلامی کشور را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، تیم هندبال این دانشگاه در مسابقات قهرمانی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور که به میزبانی استان اردبیل برگزار شد، پس از پشت سر نهادن رقبای خود، در فینال به مصاف تیم اصفهان رفت و نایب قهرمان این مسابقات شد.

به این ترتیب تیم های قزوین و اصفهان با کسب مقام های اول و دوم این رقابت ها راهی المپیاد ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی شدند.

ولی زرآبادی پور، محمد صالح همدانی ها، رضا کشاورز نجفی، محمدمعین کبیری فرد، سید معین محتشم شاد، سید محمد امین حسینی، محمد حسین میرزایی، محمد نصیری، خلیل اکبری فرد نیا، امیر کاظمی فرد، محمدرضا قبادی ها، آرش علیجانی، سید مصطفی حسینی و علیرضا کریمی بازیکنان تیم هندبال دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این رقابت ها بودند.

شایان ذکر است؛  مهدی حیدر مرادی به عنوان مربی و  یاسین قاسمی به عنوان سرپرست این تیم را همراهی می کردند.