کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:23  -   1395/06/27 ارسال به دوستان

حضور خانواده های شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در نخستین یادواره کشوری شهدای مدافع حرم، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین میزبان جمعی از خانواده های معزز این عزیزان بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، جمعی از خانواده های معزز شهدای مدافع حرم که در نخستین یادواره کشوری استان قزوین شرکت داشتند، در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور یافتند.

در این مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن خیر مقدم به خانواده های گرانقدر شهدای مدافع حرم، گفت: حضور شما در این دانشگاه افتخاری برای همه ما است؛ شما عزیزان با قدوم پرخیر و برکت خود، فضای دانشگاه را عطر آگین و مزین نمودید. امروز فرزندان شما با شهادت در راه حفاظت از حریم اهل بیت (ع) به عنوان مدافعان حرم، زندگی بسیار با ارزش و معنوی را برای خود رقم زدند.

حجت الاسلام والمسلمین حیدری با اشاره به آیه ای از قرآن کریم در خصوص شهادت و شهید افزود: خداوند در قرآن کریم می فرماید "کسانی که در راه خدا کشته می شوند مرده نیستند، بلکه آنان زنده اند و در نزد پروردگار خویش رزق و روزی می خورند" و این نشان از عالی ترین درجات و مرتبه برای شهادت و شهید در فرهنگ اسلامی است که شامل حال فرزندان شهید شما هم می شود.

وی ادامه داد: شما خانواده های محترم شهدای مدافع حرم در دانشگاهی حضور دارید که جوانان عاشق اهل بیت (ع) آن، پیشرو در دفاع از حریم اهل بیت (ع) هستند و در این مسیر این دانشگاه نیز یک شهید مدافع حرم تقدیم کرده است.

شایان ذکر است؛ مداحی و مرثیه خوانی در رثای شهدای مدافع حرم و حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و قرائت فاتحه و اهدای شاخه گل و تجدید میثاق با آرمان های شهدای گرانقدر از دیگر برنامه های این مراسم بود.