تاریخ و زمان انتشار : 13:24  -   1395/06/31 ارسال به دوستان

دانشجوی برتر جشنواره هنر و ادبیات دینی دانشگاه آزاد اسلامی:
توجه به هنرهای اصیل ایرانی، منشا بسیاری از برکات خواهد بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، درخشش دانشجویان این دانشگاه در زمینه فعالیت های فرهنگی در کنار دستاوردهای بی شمار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در زمینه های علمی و پژوهشی اتفاق تازه ای نیست؛ اما این بار در بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی دانشگاه آزاد اسلامی، حمیدرضا سلیمانی دانشجوی رشته ی مهندسی عمران این دانشگاه در رشته ی خوشنویسی صاحب رتبه برتر کشور شده است که گفت و گو با وی را در ادامه می خوانید؛

• لطفا خودتان را معرفی کنید؟

با سلام، حمیدرضا سلیمانی هستم؛ متولد سال 1374 و دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین.

• تاکنون در دانشگاه چه مقام هایی کسب کره اید؟

رتبه برتر خوشنویسی در بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی دانشگاه آزاد اسلامی، رتبه دوم تذهیب در بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی دانشگاه آزاد اسلامی و رتبه اول خوشنویسی در جشنواره دانشجویی استانی سلام.

• به عنوان یک دانشجوی هنرمند در خصوص برنامه های فرهنگی چه دغدغه ای دارید ؟

مسائل فرهنگی یکی از دغدغه های مهم جامعه است که مورد تهاجم نیز قرار گرفته. هنرمندان هم باید سفیران فرهنگ در جامعه باشند؛ هر چند این موضوع چندان محقق نشده ولی امیدوارم با توکل به خدا و استفاده از رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری، شاهد قالب شدن فرهنگ اسلامی و ایرانی در جامعه بیش از پیش باشیم که این خود مستلزم فعالیت هر چه بیشتر هنرمندان، نهاد های فرهنگی و به ویژه مسئولین امر است و با توجه به این که مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت کار فرهنگی می فرمایند "حاضرم جانم را در این راه فدا کنم" انشااله ما هم به عنوان کسانی که در حوزه هنر مشغول فعالیت هستیم بیش از پیش به این مهم توجه کنیم.

• سطح جشنواره هنری قرآن و عترت را چطور ارزیابی می کنید ؟

جشنواره قرآن و عترت از نظر کمی و تعداد شرکت کنندگان در سطح خوبی قرار دارد و از نظر کیفی و سطح آثار خلق شده نیز قابل توجه می باشد؛ البته در این بخش باز هم جای کار بیشتر وجود دارد. اما در کل کیفیت اجرای جشنواره در سطح خیلی خوبی قرار دارد و این خود یکی از فعالیت های خوب در حوزه فرهنگی دانشگاه است که تعداد زیادی از استادان، کارکنان و دانشجویان با هم در سطوح مختلف به رقابت می پردازند و تاثیر بسزایی هم در ارتقای روحیه شرکت کنندگان دارد.

• فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را چطور می بینید؟

الحمداله دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حوزه فرهنگی بسیار فعال است و مسئولان فرهنگی دانشگاه زحمات فراوانی را در راستای تحقق برنامه های فرهنگی متحمل می شوند و من نیز به عنوان یکی از اعضای کانون های فرهنگی و قرآنی دانشگاه امیدوارم بتوانیم همان طور که عرض کردم در راه رسیدن به اهداف والای فرهنگی در جامعه و به ویژه دانشگاه موفق باشیم.

• آیا توصیه ای به دوستان خود در دانشگاه دارید ؟

من کوچکتر از آن هستم که توصیه ای برای دوستان خود داشته باشم، اما امیدورام همه جوانان پاک و غیرت مند ایرانی در کنار تلاش در راه تحصیل و اشتغال، به ساحت هنر هم توجه ویژه داشته و به عنوان یک مکمل بسیار مهم در برنامه های حتی روزانه خود زمانی را به یکی از هنر های اصیل ایرانی اختصاص دهند که مطمئنم برای آنان منشا بسیاری از برکات در آینده خواهد بود.

• سخن پایانی؟

ابتدا از پدر و مادرم عزیزم که بسیار برای من در این سال ها تلاش کردند و سپس از مساعدت و همراهی مسوولان و کارکنان حوزه فرهنگی دانشگاه که در طول سال و برگزاری مسابقات زحمت زیادی را متحمل می شوند تا این مسابقات و دیگر برنامه های فرهنگی دانشگاه به بهترین شکل برگزار شود، تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم همواره شاهد موفقیت و پیروزی ایران و ایرانی و به ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین باشیم.