تاریخ و زمان انتشار : 15:47  -   1395/07/03 ارسال به دوستان

با حضور استادان برجسته ی ایران صورت گرفت؛
برگزاری همایش "از پنداره ها تا پدیده ها" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

سومین همایش دانش آموختگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با نام "از پنداره ها تا پدیده ها" در شهرسازی و معماری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این همایش بزرگ که با استقبال پرشور دانشجویان و علاقه مندان به رشته معماری و شهرسازی همراه شد، مباحث مختلف این رشته از گذشته تاحال و آینده مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

معماری و شهرسازی پایدار، معماری و شهرسازی در جهان اسلام، معماری و شهرسازی ایرانی، معماری و شهرسازی و تکنولوژی، معماری و شهرسازی و فرهنگ، روانشناسی محیط در معماری و شهرسازی و نظریه های معماری و شهرسازی از جمله محورهای این همایش بودند که در پنل های تخصصی با حضور استادان برجسته ی ایران مورد تحلیل قرار گرفت.

برگزاری پنل های تخصصی و نشست دانشجویان، دانش آموختگان و استادان برجسته ی معماری و شهرسازی از دیگر بخش های این همایش بود.