تاریخ و زمان انتشار : 13:43  -   1395/07/05 ارسال به دوستان

انتصاب دکتر موسی خانی به عنوان عضو حقیقی شورای راهبردی برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی

با حکمی از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین به عضویت شورای راهبردی برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی درآمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر حمید میرزاده در این حکم با اشاره به تجربیات رییس واحد قزوین، وی را به این سمت منصوب کرده است.

در متن این حکم آمده است:

"جناب آقای دکتر مرتضی موسی خانی

با سلام؛

نظر به تجربه و صلاحیت علمی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان عضو حقیقی "شورای راهبردی و برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی" منصوب می شوید.

از خداوند بزرگ برای جنابعالی دوام توفیقات در خدمتگزاری بیشتر برای توسعه علمی ایران را آرزومندم.

حمید میرزاده – رییس دانشگاه آزاد اسلامی"