تاریخ و زمان انتشار : 17:46  -   1395/07/05 ارسال به دوستان

تقدیر از نفرات برتر مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جشنواره تجلیل از مقام آوران مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور دکتر موسی خانی و هیات رییسه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم با شکوه که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه برگزار شد، نفرات برتر جشنواره ی ورزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های مختلف در دو بخش آقایان و بانوان با تقدیم هدایایی مورد تقدیر قرار گرفتند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم انجام فعالیت های ورزشی توسط کارکنان، گفت: فشارهای وارد شده در طول روز در محیط کار، اهمیت انجام ورزش را بیش از پیش کرده است و کارکنان می توانند با انجام ورزش، به سلامت خود کمک کنند.

دکتر موسی خانی با اشاره به امکانات ورزشی مناسب دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، افزود: باید قدر این امکانات را بدانیم و از آن ها بهره ی لازم را ببریم؛ ما می توانیم با انجام منظم فعالیت های ورزشی، به نشاط روحی و جسمی خود کمک کنیم.

وی ورزش را عامل بازدارنده ی مناسبی برای دخانیات و مواد مخدر دانست و ادامه داد: ما همان طور که با کمک همه ی شما کارکنان توانستیم فضای سالمی را از بابت عدم وجود دخانیات در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ایجاد کنیم، با ترویج ورزش نیز می توانیم در ارتقای سطح سلامت جامعه نقش داشته باشیم.

در ابتدای این جلسه صفری پور مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز گزارشی از جشنواره ی ورزشی کارکنان این دانشگاه برای حاضران ارائه کرد و در پایان از نفرات برتر رشته های مختلف تجلیل شد.

شایان ذکر است؛ جشنواره ی ورزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از ابتدای تابستان سال جاری با شور و نشاطی مثال زدنی و دور از انتظار در دو بخش آقایان و بانوان در رشته های مختلف برگزار شد.