تاریخ و زمان انتشار : 10:10  -   1395/07/01 ارسال به دوستان

به مناسبت هفته ی دفاع مقدس صورت گرفت؛
تجدید میثاق استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با شهدا

همزمان با فرارسیدن هفته دفاع مقدس و گرامی داشت یاد، خاطره و حماسه آفرینی های رزمندگان و شهدای گرانقدر، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور بر مزار شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس، با قرائت فاتحه و اهدای گل با آرمان های والای شهیدان تجدید پیمان کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم معنوی که پس از نماز ظهر و عصر برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین با تبریک ایام خجسته هفته دفاع مقدس و گرامی داشت یاد و خاطره شهدا، گفت: امروز امنیتی که در کشور عزیز ما ایران وجود دارد در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و این امنیت، آسایش و سربلندی مرهون حماسه، فداکاری، ایثار و رشادت های رزمندگان غیور و شهدای والای مقام است. امروز ما مدیون خون شهدا هسیتم و باید قدر آن را بدانیم.

وی با اشاره به اینکه شهدا ذخائر انقلاب هستند، افزود: این شهدای والامقام از 31 شهریورگرفته تا شهدای 68 و هشت سال دفاع مقدس از ذخائر و برکات انقلاب هستند و ما به این شهدا افتخار می کنیم.

شایان ذکر است، نخستین روز از هفته دفاع مقدس به نام "رزمندگان، نیروهای مسلح، صلابت و اقتدار" نامگذاری شده است.